Argh! Voiko enää olla ärsyttävämpää? Aiemmin ostin tummansinistä 7-veljestä, että sain tehtyä polvisukkiin teräosien viimeistelyt (tuolloin siis lanka loppui kesken). Päätin tuhota langan lopun pariin miesten sukkia. Ja näinhän siinä sitten kävi.
1089420.jpg
Lanka loppui juuri ennen viimeisiä kavennuksia. Tuossa siis puikolla neljä silmukkaa. Tuohon lopputulokseen päästäkseni käytin jo kaiken taloudesta löytyvän sinisen langan. Jopa hieman solmuuntuneen 20 cm pätkän, joka oli jäänyt yli silmukoiden luonnista. Ei tuo tietenkään katastrofi ollut, korvasin langan mustalla, eikä sitä juuri erota, niin lyhyestä pätkästä oli kuitenkin kysymys. Ärsyttää lähinnä se, että nämä ovat menossa lahjaksi. Omassa käytössähän tuo ei olisi mitään haitannut.

Tässä sukat vielä valmiina.1089370.jpg
Malli: Cable Twist Socks
Lanka: 7-veljestä
Puikot: 3,5 mm sukkapuikot
Koko: miehen 39/40

Mallikuviosta ei juuri saa selkoa, sen verran haasteellista tummien sukkien kuvaaminen tähän maailman aikaan on. Olenkin etsinyt tällaista mallia, joka soveltuu myös miestensukkiin ja tämä oli mielestäni sopivan "rouhea". Kuvio oli helppo, etenkin kun huomasin, että palmikon kierron voi tehdä ilman apupuikkoa.

Nyt täytyy välillä neuloa muilla kuin sukkiksilla, sen verran tunnottomiksi puutuneina ovat pikkurillit ja nimettömät. Pitäisi varmaan harkita tosissaan niitä bambupuikkoja. Tai sitten opetella neulomaan sukkia pitkillä pyöröillä.