Viikonpäivät on ihan sekaisin. Ai että nyt olisi lauantai. Ei käsitä, ulkon on kuitenkin ihanat ilmat, tällekin päivälle lupasi 21. Pidän tällaisesta kelistä, jos on kuumempaa en tykkää.

Valmistunutta, räpsin kymmenkunta kuvaa ja tätä parempaa en saanut aikaan, pahoittelen. Niin ja älkää välittäkö karvaisesta säärestä:
1520914.jpg
1520907.jpg
Ohje: Punokset puikoille
Malli: Taival (keskikokoinen)
Lanka: Vuorelman veto (85 % villaa ja 15 %polyamidi, väri 790)
Pukoit: 3,0 mm sukkikset
Paino: 90 g

Uusi tuttavuus tämä veto. Ei mitenkään erikoista, mutta kivan tasalaatuista ja kauniin väristä. Harmi, että on minun budjetille jo hieman kallista lankaa (no ei se ole kuin 5 e/100g vyyhti) ainakin jos jotain puseron tapaista alkaisi väsäämään. Väri on tuollainen kaunis vihreän sininen, petrooli? Muistaakseni kaupan hyllylle jäi lukuisia yhtä kauniita (jos ei kauniimpiakin) sävyjä. Ohje oli ihan ok. Samaisesta kirjasta on nyt puikoilla myös virrat, mutta en tiedä inspaako niiden tekeminen just nyt. Minä kun en osaa tehdä kuin kahden silmukan palmikoita ilman apupuikkoa. Tai osaan, mutta niistä ei tule kovin kauniita. Lisäksi epäilen, että 7 veikka on virtoihin liian paksu lanka, tai ainakin pitäisi olla välikoon puikkoja.

Pitäisi pestä ikkunat. Miehellä tosin on siitepölyallergia ja epäilen onko kovin järkevä tuulettaa ikkunat auki muutamaa tuntia. Pihaa on jo haravoitu, nyt  pitäisi siistiä kukkapenkit kesä/istutus kuntoon. Vielä ei ehkä uskalla mitään istutella. Aurinkoista viikonloppua!