Kääk! Onnistuin juuri deletoimaan pitkän pätkän kirjoitustani. Eikö tässä tosiaan pysty välitallentamaan?

Nyt se on sitten todistettu. Vaikka ulkona periaatteessa paistaa kauniisti aurinko, ei siitä kuvaamiseen ole juuri hyötyä. Ainakaan näillä leveysasteilla ja näin lähellä merenpintaa.

Eilen kyllästyin hitaaseen neulomiseen ja tartuin jämälankakerään. Syntyi pikkumiehelle lämpösukat paukkupakkasten varalle.
1096251.jpg
Malli: Perussukat, puikolla 6 silmukkaa
Lanka: Isoveli Colori
Puikot: 5,0 mm sukkikset
Koko: n. 22

Tämä oli sielunlepoa, alle kahdessa tunnissa valmiina. Ja miten nautinnollista tuota isoveljeä onkaan kutoa. Ainoa mistä en oikein pidä on tuo väri. Tämä värjäys ei saa minua hirveästi innostumaan pätkävärjätyistä langoista. Väreinä on oranssi, punainen, lila ja petroolin sininen. Sinällään kauniit värit, mutta ei hirveästi minun silmää miellyttänyt tässä kokoonpanossa. Jotenkin liian levotonta. Samoilla sävyillä toteutettu 7-veljeksen jättiraita oli sitä vastoin ihana. Teinkin siitä syksyllä kaulahuivin1087271.jpg
Harmittelin tuolloin, kun en tullut lankaa enempää hamstranneeksi polvisukkia varten. Hamstrauksesta puheenollen, voitko ohittaa tarjousta: lankoja 1 eurolla. Minä en voi. Siksipä aamulla lähti Prismasta mukaan 9 kerää tummansinistä Novitan kampanja Ninaa, enempää ei ollut jäljellä. Eikä edes kaduta. Ainakaan vielä. Jätin sentään vaalean keltaiset samokset ja marinet hyllyyn. Tosin se johtuu lähinnä siitä, että kaapissa lymyää jo aiemmin hamstrattua keltaista samosta.