Täällä on kärsitty jonkin asteisesta neulepläähistä. Sitä tosin edelsi varsin maaninen neulominen, joka päättyi totaaliseen mahalaskuun. Sen verran kova lasku olikin, että siitä enemmän sitten, jos joskus kaivan sen työn takaisin päivänvaloon siitä syvimmästä loukosta, johon se on tällä hetkellä työnnettynä. Niin ja sitten olin muutaman päivän koskematta puikkoihin. Eikä olisi kannattanut. Kun neuloin muutaman kierroksen puuvillaa niin vasen käsi ärtyi ja osoitti selviä jännetupintulehduksen tms. oireita. Ei käsitä. Sittten taas lepuuteltiin kättä.

Inspitraatioita neulomiseen ei siis juuri ole ollut. Toimettomana ja työttömänäkö ei kuitenkaan osaa olla niin aloitin pitkään hautoneen suunnitelman eli kokeilla luutujen neulomista. Niin ja nehän ovat nimeltään nimenomaan luutuja.

Malli: Ballband yksivärinen omaa kehitelmää, tosin tämä on aikasta lähellä  

Lanka: Novita banbu, vihreä mandarin petitiä ja tuntematonta valkoista puuvillalankaa 77 g

Puikot: 3,5 mm ja vihreä valkoisessa 3,0 mm

 

Tein minä vielä yhden lisää, mutta näillä keleillä on ihan turhaa yrittää saada mitään säällistä kuvaa aikaan. Malli on kuiteskin tämä. Muuten kiva, mutta olis ollut ihan kätevää, jos olisi ollut ruutupiirros.

Vähän epäilen näiden toimivuutta viellä. Mies vielä enemmän. Käytössä sitten huomaa. Mietin myös olisiko parempi tehdä jonkinlaista pitsineuletta, jotta luutu kuivaisi nopeammin. Tästä tulee nyt lyhyt postaus. Minulla on nimittäin uusi lelu. Acerin miniläppäri. Muuten tämä on ihan toimiva peli, mutta näin ensi kertaa kirjoittaessa, no kirjaimet ovat aika tiiviisti ja availen koko ajan uusia ikkunoita, lähdekoodeja yms. Hiukkasen ärsyttävää. Muuten aika kätsy peli. Testasin äsken tuota lov bugin ohjetta. Läppäri oli vieressä tai sylissä avoinna ja vilkuilin ohjetta samalla kun tuijotin televisiota. Surffailu tulee siis luultavasti lisääntymään ja runsaasti. Joka tapaussa antaaka anteeksi kaikki kummallisuus mitä tässä postauksessa ilmenee:)