Minulla on ollut jo pitkään mielessä tämä malli. Kiva tätä olikin tehdä, valmistui parissa illassa Jack Baueria katsellessa. Meiltä kun jäi viime vuonna 5. tuotantokausi katsomatta ja nyt on sitä boxilta tuijotettu.

1289343.jpg
Ohje: Wavy
Lanka: Novita nina 122 g
Puikot: 4,0 mm
Koko: n. 131 x 16 cm

Ajatuksena oli tuhota loputkin ninat, mutta ärsyttävän riittoisaa tuo lanka. Vieläkin jäi yli 60 grammaa. Olisi varmaan pitänyt tehdä vähän leveämpi huivi, liian pitkistä huiveista kun en liiemmin välitä. Lanka ei kyllä ollut paras mahdollinen tuohon ohjeeseen (vaikka epäilen kyllä että tuo nina ei ole oikein mihinkään ohjeeseen hyvä). Jälki on melko epätasaista ja huivi venyy ja vanuu vähän joka suuntaan. Kuten kuvastakin näkee, ei reunoista saanut oikein siistejä. Tapanani on nostaa laitimmainen silmukka aina oikein neulomatta. Pitäisi varmaan huolitella reunoja vielä jotenkin, mutta jotenkin tuntuu, että en tule sitä vaivaa näkemään. Etenkin kun nyt tiedän miten tuolle langalle käy pesussa. Hengailusukat ovat nimittäin kerran käyneet koneessa ja pesu oli nostanut pintaan langassa olevan vaalean nöyhdän (tekokuidun?). Ei yhtään kiva. Eirinniä pitää varmaan pestä käsin. Saattaa joku aika mennä ennen kuin seuraavan kerran haksahdan näihin kampanjalankoihin.

Sisu on vihdoin päässyt puikoille. Jos tikuttais välillä vähän niitä. Mutta ensin ulos. Ulkona on kaunein auringonpaiste varmaan kahteen kuukauteen ja tottakai siellä on aivan hirveä tuuli. Taapero ei sellaisesta tykkää, meinaa lähteä lentoon. No lähdetään yrittämään.