Joo se pikkuinen räkätauti on nyt jyllännyt muutaman  päivän ihan tosissaan. Joka päivä eri oire, kurkku- ja korvakipua, yleistä tukkoisuutta jne. Kuumetta ei onneksi ole ollut, ei ole miehen tarvinnut olla pois töistä minua/poikaa hoitamassa. Eipä silti, ei hirveästi ehdi sairastamaan tuon elosalaman kanssa. Hyvä kuitenkin, että pojalla ei ole ollut kuin vähäistä nenän vuotamista (kop, kop). Harmi vain, että ulkon on kauniit ilmat ja itse joutuu sisällä potemaan. Loppuviikolle lupasi hellerajojenkin paukkuvan. Pitäisi kukatkin istuttaa...

Oon minä jotain yrittänyt tikuttaakin.
1594959.jpg
Villlasukkia, kuinkas muuten. Kävin viime viikolla ihan varta vasten ostamassa nallea näihin sukkiin. Alan vain olla jokseenkin kypsynyt nallen värikarttaan, toivottavasti syksyllä tulee uusia värejä. Niin ja muutenkin tuo farkunsininen nalle aiheuttaa närästystä. Kuvassa näkyvä kerä on nyt kolmas muutaman kuukauden sisällä. Kaikissa on ollut ärsyttäviä nöyhtiä ja solmuja. Solmutkin ovat kummallisia yhden säikeen solmuja. (Niin ja kerät eivät ole samaa värierää.) Jos toisen sukan suhteen tulee yhtä pahoja könttejä teen kyllä reklamaation.

Punainen mytty. Kannattaakohan siitä puhua mitään. Ostin tuota punaista tennesseetä, halvalla, siihen viimesimmän novitan tunikkaan. Loin jo silmukat ja tein muutaman kierroksen, kun aloin miettimään, onko sellaiselle tunikalle oikeasti käyttöä. Kiivaan netti ja ravelry session jälkeen puikolle pääsi yosemite.Mallitilkkua en tietenkään ole tehnyt ja nelosen puikot näyttää aika isoilta. Kolmi puolosia mulla ei ole kuin 60 senttisinä, joten näillä mennään. Saas kattoa missä vaiheessa pitää suorittaa purkamista:)