Kuvaton postaus, ei jaksa hakea kameraa, tyhjentää muistikortille tilaa, kuvata ja ladata hi-taas-ti kuvia vuodatukseen. Ei maksa vaivaa, kun ei ole mitään valmista.

Lailoista kohta toinen sukka valmiina. Joo, ne vihreet ei muuttuneet yhdessä kauniiksi. Päin vastoin, se vaalea (oisko jokin lehmuksen vihreä) muuttui psykedeelisesti loistavaksi tummemman vihreän rinnalla. Nyt puikoilla neljäs värivariaatio, joka oikeastaan oli ensimmäinen vaihtoehto. Nuo ovat vain jämäkeriä ja epäilen, että pitää ostaa lisää lankaa, jotta sukat tulevat valmiiksi. Ärsyttävää.

Viikonlopun tavoite saavutettu. Ostin novitan muksu-extran. Täytyy sanoa, että suhtautuminen oli jokseenkin skeptinen. Myönnetään, olisi siinä voinut olla vähän monimutkaisempia malleja. Toisaalta lehdessä on selkeästi aineksia klassikoksi. Tiedettähän, lehti kaivetaan esille viellä muutaman vuosikymmenenkin jälkeen, kun tarvitaan lapsenlapselle tossut. Äidilläni on muutamia tällaisia lehtiä, repaleisia kauneimpien käsityökerhojen lehtiä, joissa on ollut useampia vauvaneuleita. Ne selataan aina ensimmäisenä, kun tarvitaan vauvalle päällepantavaa. Tuosta tulee varmaan tehtyä 7 veikka huppari. Nurkissa pyörii pari äidiltä saatua pirta-kerää. Ne voisi tuhota. Niin ja bambusta voisi tehdä sukat tai tossut. Hmm. moraalinen kysymys, voiko bambusta tehdä hyväntekeväisyyteen sylivauvan sukkia. Nehän ei kait lämpöarvoltaan ole kummoisia eivätkä kestä kulutustakaan kovin hyvin. Toisaalta eipä ihan pienten vauvojen sukkien tarvi kestääkään. Samoin olen miettinyt voiko hyväntekeväisyyteen tehdä pitsikuvioisia sukkia? Ovatko ne tarpeeksi lämpimät?

Ai niin, se kotiväestä tehty mekko ja bolero oli todella kaunis. Saakohan meidän poika traumoja, jos sen pukisi tuollaisiin. Ja pistäisikähän mies yhtään hanttiin. (Vitsi, vitsi) Joka tapauksessa se boleron mallikuvio näytti todella kivalta. Ostin vasta kerän farkunsinistä kotiväkeä, voisi kehitellä kesäsukkia itselle.

Kärpät kuuluu olevan voitolla. Pitäisiköhän mennä ihan katsomaan. Hyvää launtai-illan jatkoa.