Taas on se aika vuodesta. Nimittäin kun keskellä päivää pitää olla valot päällä ja siltikin kuvista tulee hämäriä. Harmi ettei valmistunut eilen. Eilen nimittäin oli mitä kaunein syyspäivä. Aurinko porotti ja oli melkeinpä kuuma. No räpsäisin nyt tuon kuvan, hämärää on, mutta tuskin tämä tästä paranee. Onneksi väri on sentään aurinkoinen:)
Honeycomb by you.

Malli: Honeycomb
Lanka: Pirta modella (Valvilla oy, Rondo, 50g= n. 160 m), 35 % villaa ja 655 polyakryylia
Kulutus: 177 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: L (tosin epäilen, että pienempiki koko olisi riittänyt sillä mallikuvio on joustava)

Mallista ensin pari sanaa. Se oli helppo ja nopea. Lueskelin räveltämöstä kommentteja, että se olisi jotenkin hidas, mutta ei minusta ainakaan. Mallikuvio on simppeli, ainakin jos tekee ilman apupuikkoa. Asiaan saattoi vaikuttaa sekin, että tein hieman paksummalla langalla kuin ohjeessa. Lisäksi tykkään tälläsista töistä, jossa on koko ajan jotain tapahtuu. Tosin ohje ei kyllä ollut ihan selkeimmästä päästä kirjoitettu. Joutui siis vähän paneutumaan lukemiseen, että sai kavennusten määristä selon.

Lanka. Keltainen ja oranssi on yhtäkkiä kovin muodikkaita. Niinpä nämä anopin vanhat langat pääsivät tositoimiin. Riittoisaa lankaa. Jäi vielä reilu puolitoista kerää. Ja kuten aiemminkin mainitsin niin näissä kerissä on kaikissa hieman ekstraa. Lanka oli ihan ok. Onhan se aika narskuvaa ja luultavasti nyppääntyy nopeammin kuin ehdin sanoa polyakryyli. Mutta ihan ok neulottavaa, tuollaista aika tiukkakierteistä. Väri on kiva, langassa on jopa tuollaista pientä pling pling säihkettä.

Liivi. Tykkään. Hirmuisen lämpöisen tuntuinen. Mietin ensin, että voisin tehdä jopa lyhythihaisen, mutta tyydyin kuitenkin liiviin. On monikäyttöisempi. Tykkään tuosta kaula-aukosta. Voisin ajatella tekeväni tämän mallin jostain vähän konservatiivisemmastakin langasta, noin niin kuin värin puolesta. Tämä on mukava kiskoa päälleen tällaisina harmaina syksyaamuina.

Tämä oli hauskaa. Nimittäin kaivaa noita nurkkiin venymään jääneitä adoptiolankoja. Näistähän tulee ihan käyttökelpoisia. Voisi seuraavaksi katsella vaikka niitä kolmea vyötteetöntä lankakerää, jotka myöskin ovat anopilta rantautuneet. Sukkiakin voisi vielä sukkasatoon tehdä, mutta jotenkin ei vain innosta. Olen parikertaa ajatellut jo aloittaa niitä uudessa novitassa olleita tulppaanisukkia, mutta mutta. Niin hankala aloittaa, kun kolmosen sukkikset on paikassa nimeltä jemma. Enkä jaksa kaivaa ihan joka paikkaa. Kyllä ne jossain vaiheessa tulevat vastaa. Toivottavasti. Ainakin siinä vaiheessa kun ostan uudet. Kröhöm järjestyksen ihmenainen. Hyvää viikonloppua!