Edellisen postauksen villasukkien harmauden masentavana piti puikoille saada vähän väriä. Ja tietenkin sukat, ettei jää niiden teosta pahaa makua suuhun. Eli:
1368202.jpg
1368205.jpg
1368208.jpg
Ohje: N. Bush: Knitting on the Road
Malli: Unst
Lanka: Gjestal Maija (238)
Puikot: 3,0 mm sukkikset
Koko: n.39
Paino: 81 g

Nuo Bushin ohjeet ovat kyllä yksinkertaisen nerokkaita. Helppoja mutta kuitenkin kauniita. Ja niihin jää koukkuun. Pitää kuitenkin tänään kiikuttaa kirja takaisin kirjastoon. Taidan pistää tämän kirjan harkintaan, josko sen ostaisi. Paljon muitakin toteuttamiskelpoisia malleja tuossa kirjassa on, en vain omista tarpeeksi ohutta sukkalankaa, jotta niitä voisi tehdä (en jaksa ruveta silmukkamääriä pienentämään). Maija oli kyllä kiva neulottava näin toisella kierroksella. Selkeästi paremmin soveltuu tuollaiseen pitsineuleeseen, kuin kirjoneuleeseen. Tai ainakin minun käsialallani. Taidanpa hankkia sitä enemmänkin varastoon, se kun on vielä siedettävän hintaistakin hieman yli 2 euron kerähinnalla.

Puikolla on tällä hetkellä kolmiohuivin alku. Olipa kyllä päättäminen, minkä valitsee ensimmäisenä puikoille, niin paljon ihania huiveja on netti pullollaan. Tein jo valmintani, kun näin eilen Elinan kirin. Se kun on ollut pitkään mielessä. Katsotaan saanko erästä toista mallia tehtyä alkua pitemmälle