Kiitoksia aivan ihanista kommenteistanne sekä villatakkia että vyötärönseutua koskien. Kyllä rivien välinen vihjailuni ymmärrettiin aivan oikein. Mahan seudun pitäisi kasvaa viellä joulukuun puoleenväliin asti (tai jos esikoisesta ottaa mallia niin 10 päivää yliaikaisena juuri sopivasti jouluaattoon). Nyt kun raskaus on jo reilusti yli puolenvälin voi ehkä jo alkaa yleisemminkin asiasta huutelemaan.

Neuleissa on selvästi vallalla maaninen vaihe. Saan loistavia ideoita ja inspiraatioita. Aloitan sen kymmenen neuletta ja unohdan ne saman tien. Näin sukkasadon merkeissä esimerkiksi on puikoilla kahdet sukat, joissa molemmissa on valmiina yksi kokonainen ja puolikas toista sukkaa. No jos ne jossain vaiheessa innostuisi tekemään loppuun asti. Eilen oli ihan pakko aloittaa pojalle pipoa, kun tuli ihan loistava idea. Sekin olisi jo kärkikavennuksia vaille valmiina, mutta kuka tietää milloin sen saan loppuun asti. Ja nämä ovat vain neulevuoren huippu. Toisaalta en ole ottanut tästä stressiä. Jos minulla haluttaa säntäillä aloituksesta toiseen niin sitten säntäilen. Luulen, että ensi vuoden alussa ei juurikaan ehditä neulomaan.

Tänään poikkesin ystäväperheen kanssa kaupungille ja sain käytyä nappikaupassa. Siitä innostuneena sain itseäni niskasta kiinni ja viimeisteltyä tämän nutun. Lankojen päättelyä voisi innostaa enemmän se, jos joku ystävällisesti kertoisi että missä mahtaa olla kaikki minun teräväpäiset parsinneulat. Nyt ainoa jonka olen löytänyt on tylppäpäinen, erittäin pienen silmän omaava neula, jolla ei todellakaan ole kiva päätellä yhtään mitään. Joutuisi sekin hukkaan niin joutuisi suorittamaan perusteellisen tupatarkastuksen tai ostamaan uusia.

3922137403_fc41ecc170.jpg

3922136677_e1b3d73d01.jpgMalli: Dropsin villatakki

Lanka: Novita wool vihreä ja nalle keskiruskea 151 g

Puikot: 3,0 mm

Napit: Nappi-Kikasta

Tämä on ehkä paras villanuttu-ohje ikinä. Sen lisäksi, että tykkään tuosta aina oikeasta niin malli on ihan sika helppo. Suosittelen. Tosin dropsilla voisivat opetella käyttämään kappalejakoja ja entteriä kun noita ohjeita kirjoittavat... Napit olisivat voineet olla tummemmat, mutta ihan kivat noinkin. Kiireessä valitut.