Kiitos ihanista kommenteista. Kommenttilootassa odotti suoranainen kommenttitulva. Kuten olen aiemminkin valitellut, niin olen ihan surkea kommentoija. Viime aikoina blogien lukeminen (ja oman päivittäminen) on ollut jokseenkin retuperällä. Sitten kun blogilistan avaa niin huomaa, että päivittyneitä blogeja on miljoona. Koittaa siinä sitten kahlata niitä läpi ja jättää viellä henkeviä kommentteja. Joka tapauksessa luen aina jokaisen jätetyn kommentin suurella ilolla läpi ja yritän käydä vasta vierailulla. Jos en jätä jälkeä vierailustani niin se johtuu vain siitä, että minulla on tulen palava kiire, tai poika huutaa huomiota tai aivoni kumisevat tyhjyttä. Yleensä vielä kaikkia näitä kerralla.

Jotain valmistakin välillä. Tosin tämä on majaillut keittiön kulmakaapissa jo kohta kaksi kuukautta. Kaivoin sen esille. Saa kelvata.

1239017988_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Malli: Virkattu katti

Lanka: Jämiä, pääosin novita ninaa, pirtaa ja 7 veikkaa (n. 50 g)

Koukku: muistaakseni 3,5 mm

Joopa se joo. Alunperin tartuin ohjeeseen sen vuoksi, että halusin kokeilla tätä mystistä virkkaus suuntausta, joka käsittääksen on rantautunut tänne japanista. Muutaman kerran oli kissan ohjetta vilkaissut ja peruuttanut paikalta katsottuani niitä kummallisia virkkausvänkkyröitä. Kun sitten tartuin lopulta virkkuukoukkuun ja rupesin lukemaan sanallista ohjetta petyin hieman. Eihän näissä olekaan mitään erikoista. Ihan perus kiinteitä silmukoita spiraalina. Kissa valmistui vauhdikkaasti, kunnes pääsin viimeiseen osaan. Eli kuonoon. Ei tullut mieleistä, ei. Eikä näyttänyt yhtään samalta kuin ohjeessa tai muissa valmiissa kissoissa. Haudoin, yritin uudelleen. Purin, haudoin jne. Lopulta päätin tehdä tuollaisen pelkistetyn kuonon. Mutta sitten kirjailuissa tuli tenkka poo. Lopulta kissa oli 6 viikkoa kaapissa, kunnes kaivoin äsken tekeleen kaapista ja totesin, että kelpaa. Poika tosin totesi kiitollisena, että "miksi kissalla ei ole viiksiä". Nyt se kyselee aina kun kissa sattuu silmiin, että joko teet kissalle viikset? Että silleen.

Hyvää alkanutta viikkoa.