Uusin moda odotteli tänään postilaatikossa.
1343363.jpg
Täytyy kyllä myöntää, että viime kertaisen elitisti lehden jälkeen odotukset eivät olleet kovinkaan korkealla. Mietinkin jo perunko koko lehden tilauksen, sillä aiemmistakaan numeroista ei ole vielä mitään puikoille päässyt. Uusi numero kuitenkin yllätti positiivisesti. Enkä tarkoita vain sitä, että joukossa oli jopa kaksi (tai kolme jos pipo-ohjekin lasketaan) novitan ohjetta. Yleisesti mallit jotenkin miellyttivät minun silmääni. Ihanan keväisiä, muttei kuitenkaan liian hepsankeikkamaisia (mitkä eivät oikein sovellu minun rintavarustukselleni).

Pientä silmäystä.
1343356.jpg
Tuo tunikkamalli on kyllä minun suosikkini näin äkkivilkaisulla. Langasta en tosin oikein tiedä, nimi gedifra merino de lux ei paljoa sano (muuta kuin että kuulostaa kalliilta), pika googlauksen mukaan hintaa tulee reilusti yli 60 euroa. No tuossa ei kuitenkaan ole se lanka ainoa juttu. Hmm. voisikohan tuon korvata esim. woolilla.

1343339.jpg
Tässä jakussa on jännä juju.

1343349.jpg
Tässä lehdessä on alennus kuponki sadnessin mandarin petitille.Voisin kuvitella kokeilevani tuota lankaa tähän toppiin.

1343345.jpg
Niin ja aina kun näitä katsoo harmittaa vähän ettei meillä ole pikkuprinsessaa, jolle voisi tällaisia vaaleanpunaisia unelmia tehdä. No sitäkin kiitollisempia ollaan sitten noista autopaidoista.

Paljon muitakin ihan toteuttamis kelpoisen näköisiä vaatteita tuossa modassa oli. Kaikkea ei kuitenkaan viitsinyt ruveta kuvaamaan. Myös tennesseestä tehty pitsipusero oli ihan kivan näköinen. Ja pari tunikkaa pisti myös silmään. Jos vaikka illalla ehtisi perehtyä lehteen paremmin. Mielenkiinnolla odotan, olenko mitään tehnyt tästä lehdestä, ennen kuin seuraava numero ilmestyy.

Dovetail ei ihan viikonlopussa valmistunut. Jotenkin aina unohtaa suunnitellessa sen, että viikonloppuisin on muutakin elämää kuin neulominen. Mitenkähän muuten on, jos saisi esim. viikon neuloa niin paljon kuin sielu sietää ja mahdollisimman ihanista langoista, tulisikohan neuleinnostus tyydytettyä? Tulisiko totaalinen plääh vai kasvaisiko nälkä syödessä?