Ekaksi kommenttiasiaa. Arja oli kysellyt tuon pikkuveljen ohjeen perään. Ohjehan on ihan suomalaisen suunnittelijan käsialaa. Linkit ohjeisiin löytyvät Villapeikon blogista. Ohje on maksullinen ja vaatii käsittääksen paypalia tms. (itse olen ohjeen saanut lahjana).

Raidat eivät jätä minua rauhaan. Niissä on vain jotain niin kivaa. Isompana on nyt puikoilla pientä yhden kerroksen raitaa. Ja sukissa ne vasta kivoja ovatkin.

5579152754_2504ac72f3.jpg

Tämän langan ohi en päässyt nappi-kikassa kävelemään. Todella ihanat värit näissä regian jazz coloreissa. Tämä taisi olla niitä Erika Knightin suunnittelemia. Regian langat ovat kyllä kelpo työhevosia. Tosin toisessa kerässä oli ikävän monta solmua, mutta onneksi värit jatkuivat samoina.

5578565707_826b495119.jpg

5578565093_49533bccd6.jpg

Dropsin delightiä minulla on tehnyt mieli kokeilla jo tovi. Alku tuntuma oli melko löyhäkierteinen, mutta yllättävän kivaa lankaa loppujen lopuksi. Ostin kolmea eri väriä, vihreää oranssin ruskeaa ja ruskeaa. Tosin ruskea osottautui enemmän lilahtavaksi. Oransseissa sukissa ruskea raitalanka sitten loppui ja oranssikin näytti uhkaavan vähältä. Toisessa sukassa piti raidoittaa terä ruskealla noron sukkalangalla ja toinen kantapää regian hand-dye efectiä. Ihan kivat tuli näinkin. Tälläisissä raitasukissa ei ole niin vakavaa.

Nyt olisi jämäkuu. Mietiskelin, että omiakin jämiä voisi tuhota vaikka johonkin hyväntekeväisyyskampanjaan. Kaivataanko jossain päin pieniä sukkia? Vaaka ainakin hakee tänä vuonna lapasia. Ne voisivat olla kivan nopeita tehdä. Onko muuten Oulun alueella mitään tahoa, joka ottaisi vastaan hyväntekeväisyys sukkia tms. Postittaminen kun tahtoo olla näissä aina se vaikein rasti.