Täällä on ollut harvinaisen synkkä päivä. Taivaalta tulee vettä kaatamalla ja maanpinta on joko kymmen senttisen loskan tai peilikirkaan jään peitossa. On ollut todella harmaata. Olisi ilmeisesti pitänyt viettää joulua viime viikolla. Nyt ei enää näytä kovin jouluiselta. Kai tällä kelillä on tarkoitus saada suomen kansa nöyrtymään ja ajattelemaan 90 vuotista itsenäistä Suomea.

Ulkoilman harmauteen auttaa väriterapia. Eli lankalaatikolta oranssia lankaa ja töihin.1113263.jpg

1113265.jpg

Nämäkin kuvat ovat tosin melko harmaita.
Ohje: Mary Oljen Kirjokintaista kauneimmat, Vauvan kinnas lyhennettynä
Lanka: Florica oranssi ja valkoinen
Puikot: 3,0 mm sukkapuikot (olisi kyllä pienemmätkin mennyt)
Koko: 1 vuotias

Tuo poltettu oranssi on kyllä mahtava väri, vaikkei nuista lapasista ihan niin hienoja tullutkaan kuin ajatettelin. Florica on kyllä ihanan pehmeää lankaa. En tosin tiedä miten näin löyhäkierteinen lanka kestää käytössä. Floricasta tulisi varmasti ihanan pehmeitä ja ilmavia huiveja ja jotenkin sen värit miellyttävät silmää. Nyt harmittaa ettei tullut enempää ostettua Anttilasta, kun nämä olivat 2 e/kerä. Oli kyllä tarkoitus käydä myöhemmin säästämässä lisää, mutta jotenkin tuo marraskuu vain hupeni jonnekin.

Uusi Knitty on muuten ilmestynyt. Nopealla vilkaisulla siinä oli useampia toteuttamiskelpoisia malleja. Etenkin sukat olivat kauniita. Just joo, täällä hukutaan kohta neuleisiin, mihin minä nuo kaikki mahtavat, toteuttamiskelpoiset sukat, pipot, huivit, lapset jne. tungen.