Joo, joo harmaata ja silleen. Siksipä bloggaan vain näin lapaskuun viimoisena päivänä pikalapaset. Valmiina olisi kyllä yhdet polvisukat ja huivi, mutta aurinkoisempia kelejä odotellessa.

1259580223_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lapaskuun-blogia lukiessani (siis muiden tuotoksia ihaillessani) tuli mieleen, että tämä malli-neule voisi olla varsin kelpo tapa tuhota kammotuslankaa. Tuota jossain mielenhäiriössä ostettua nalle coloria, joka ei tunnu mihinkään oikein uppoavan. Olisi muuten aivan mainion väristä ilman vihreitä tai edes ilman sinisiä juonteita. Vielä sitä on ainakin puolikas kerä jäljellä. Olisiko moraalisesti arveluttavaa neuloa rumia sukkia hyväntekeväisyyteen?

Eli koko on pojan räpylään sopiva (noin kolme-vuotias) nallea kaksinkertaisena ja harmaata isoaveljeä yksinkertaisena. Puikkoina 4,5 mm. Malli ihan omasta päästä, silmukoita 30 ja aina kolme kierrosta sileää nallella ja siihen päälle yksi kierros oikeaa ja nurjaa harmaalla. Joku vastaava ohje on tainnut olla aika vastikää novitassakin. Ihan ok lapaset, tulee varmaan pidettyä.

Takaisin keskeneräisten pariin. Pesänrakennusvietti näköjään iskee hermostuttaviin ufoihin. Arvostaisin kyllä kovasti, jos tulisi yhtä intohimoinen tuska siivoamista ja ruuanlaittoa kohtaan. Nyt siis villahaalareiden kimppuun. Hyvää alkavaa viikkoa!