EDIT: Lisäsin ohjeen linkin

Piti saada baijerilaisten jälkeen, jotain paksumpaa ja aivottomampaa puikoille. Jo pitkään on lankalaatissoni pyörinyt kolme kerää samosta, joista kaksi jäi tästä. Viime viikolla syntyi sitten idea, että tähänhän ne saa upotettua, tarvitsi vain ostaa neljä uutta kerää vanhojen rinnalle:)
Onpa ihanaa, kun keinovalo on taas kuvaamisen apuna....
1832060.jpg
Malli: BYOB
Lanka: Novita samos ja samos lollipop (251 g)
Puikot: 4,5 ja 5,5 mm pyöröt

En kyllä tiedä tämän laukun todellista käyttöarvoa. Tuskin se ainakaan kunnon kauppakassista käy, kuten alkuperäisen ohjeen idea on ollut. Kassi on toki iso, lähes meikäläisten muovipussien vetokyvyn rajoilla, mutta kestävyydestä en mene takuuseen. Toisaalta samoksessa on puolet akryylia, joten kait sen pitäisi jollain lailla kestää. Venyminen ei tällaisessa käytössä mitään haittaa. Kevyemmille esim. pojan vaihtovaatteille tämän on toki ihan käypä peli. Ohje oli mitä mainioin. Ei yhtään saumaa. Kaiken lisäksi oli helppo kuljettaa mukana ylimääräisiä lankakeriä ja saksia yms tilpehtööriä, kun kassi oli mukavasti aina mukana. Suosittelen kyllä ohjetta.

Sainpas kaksi kolmesta samoksesta tuhottua. Pieniä rippeitä jäi, mutta niille ei niin väliä. Vielä olisi yksi kerä oranssia jäljellä, taidan sen tänään huitaista johonkin. Ei siinä mitään, samos on kyllä ihan kiva lanka, ärsyttää vain tuollaiset yksittäiset kerät, jotka ei oikeasti riitä mihinkään.

Viikonloppuna oli ihanat ilmat. Nyt on taas palattu ruotuun. 14 astetta ja harmaata. No eipä ole pakottavaa tarvetta olla koko ajan ulkona. Palaillaan.