Jokin aikaa sitten lainasin kirjastosta modan, jossa oli ohje lapsen kissapipoon. Varastosta löytyi ruskeaa nallea, joka olisi ollut värin puolesta juuri hyvä tuohon lakkiin. Kuitenkin epäröin, entä jos lanka kutittaa pienen herkkää hipiää. Pitäisi siis ostaa uutta lankaa. Tavallisesti tässä kohti hurraan ja ilakoin hiljaa mielessäni, mutta nyt ajatus ärsytti aivan suunnattomasti. Miksi pitäisi taas lähteä langanostoon kun sopivaa lankaa löytyy varastosta. En kyllä ala. Ehkä tämä on ihan tervettä. Tein siis pipon nallesta ja woolista.

1234312.jpg
Ohje: Moda 6/2006 (120 silmukkaa)
Lanka: Novita nalle ruskea ja vaalean vihreä novita wool
Puikot: resorissa 2,5 mm ja muuten 3,0 mm puikot

Kuten joku tarkkaavainen voi kuvasta huomata, ei lakista tullut ihan kissapipoa. Ohjeen mukaan olisi tuo resori pitänyt kääntää pipon sisälle, värkätä korvalaput ja tehdä kissankorvat. Tähän vaiheeseen kun pääsin, totesin että pipo on ahkerista mittauksista huolimatta turhan lyhyt. Jää joko niskasta tai otsalta turhan paljaaksi. Pipo kuitenkin toimii tällaisenaan hyvin. Jääköön siis autoilu ja kevät pipoksi. En tiedä josko jaksaisi jossain vaiheessa tehdä ihan sen kissapiponkin, olisi varmaan käytännöllisempi.

Tänään aion kuitenkin suunnistaa kärkkäiselle, josko sinne olisi nyt rantautuneet novitan kevätlangat. Lauantaina ei vielä ainakaan hyllyyn ollut päässyt. Lähden katselemaan ainakin woolin uutta vihreää. josko se olisi kiva.