Meidän tietokoneella ei pääse nettiin, joten joudun näpyttelemään miehen työkoneella. Ei siis kuvia luvassa.

Tänään kävin Oulun naisten joulumessuilla. Vaikka olin ihan hyvissä ajoin liikenteessä oli paikat jo tungokseen asti täynnä. Messut olivat positiivinen yllätys, myytävät tuotteet olivat pääosin laadukasta tavaraa. Niin ja näkyihän siellä runsaasti niitä villasukkia ja lapasia. Hinnat olivat yllättävän alhaisia. Esimerkiksi melko monimutkaiset kirjoneulelapaset olivat pääosin 10 euron tietämillä. Jostain syystä perusvillasukat taas olivat kalliimpia kuin lapaset. Tottahan se tietenkin on, kuten eräs myyjä totesi, että hinta pitää olla alhainen, ettei tarvi tulla seuraavana vuonna taas myymään. Mukaan minulla ei lähtenyt kuin sinappia ja pari ihanaa keraamista joulukoristetta. (Harmittaa kun jäi se kranssi ostamatta...)

Kävin myös kaupungilla. Uskaltauduin ensimmäistä kertaa ostamaan lankaa myös ihan oikeasta lankaliikkeestä. Villiinassa oli ystävällinen palvelu ja hinnatkin näyttivät olevan hieman alhaisemmat kuin toisessa Oululaisessa liikkeessä Sommikissa. Ostin baijerilaisia varten 3 kerää punaista Sisua. Harmittaa vain, että tuonne Villiinaan ei vaunujen kanssa mahdu. Sen verran positiivinen maku jäi, että ehkäpä tässä blogissa nähdään vielä muitakin kuin novitan langoista tehtyjä neuleita.

Pitää vielä hehkuttaa, että löysin divarista uusimman Suurimman Käsityölehden 4,5 eurolla. Perushinta 8,9 euroa on sen verran arvokas, että sitä ei tule ostettua. Sisältö on minun makuun turhan ohkainen, kun en nuita ompeluksia harrasta.