Pieniä töitä puikoilla. Tänään voisin saada yhdet sukat valmiiksi. Olisin jo saanut eilen, mutta painuin petiin jo 9 jälkeen. Ihme väsytystä, kuulin kuitenkin että miehet oli ratsastaneet finaaliin.

Aamulla pistäydyimme lastenlääkärillä. Terkkari pisti sinne, kun meidän painokäyrät (tai lähinnä pojalla, äidillä ei ole ongelmia painonnousun suhteen) ovat koko ajan olleet alakäyrillä. Aika turha reissu. Vahvisti sen, mitä olen koko ajan tiennyt, jos lapsi on hyväntuulinen, jaksaa leikkiä ja kehittyy koko ajan, niin ei tarvitse olla huolissaan. Sanoi vielä, että ei tästä lapsesta tarvitse väkisin tehdä lihavaa. Mukava kuulla se ihan spesialistiltakin. Jospa se rauhoittasi sitä meidän neuvolan uutta hoitajaakin:)

Peruin modan tilauksen. Puolen vuoden tilasujaksolla ei ole tullut tehtyä lehdistä mitään. Tosin ei se syy ollut, vaan se, että tilaajia aina viilataan linssiin. Melkein joka numeron kun saa jostain kauppaketjusta aina puoleen hintaan. Ei paljon kannata olla kestotilaaja. Sitä paitsi lehtien irtonumeroiden ostaminen on kivaa. Harvemmin vain tulee ostettua, kun ovat niin korkeissa hinnoissa nykyään. Kirjastosta saa ilmaiseksi.

Olisi kiva suunnitella jokin oma neuletyö. Taitaa vain puuttua tarvittava luovuus. Minä kyllä ihailen ihmisiä, joilla on luovuutta, osaamista ja kärsivällisyyttä suunnitella toinen toistaan kauniimpia neuleita. Muutenkin tuntuu, että onko esimerkiksi lapaset tai sukat omat, jos lainaan mallikuvion toiselta. Pyöräähän on vähän vaikea keksiä uudelleen. Mikä siis on raja. Voinko ottaa mallikuvion jostain, käyttää sitä uudella tavalla ja ilmoittaa ohjeen olevan omani? Pitääkö mallineuleen suunnittelijalta kysyä lupa? Minusta ei kuitenkaan taida olla suunnittelemaan omia pitsejä ja palmikoita. Taidan jättää senkin suunnitteluun tuhratutuvan ajan neulomiseen. Maailma ja etenkin netti kun on pullollaan toinen toistaan kauniimpia malleja.

Huomasin juuri, etten ole kuukauteen ostanut lankaa. Hmm. pitäisiköhän asialle tehdä jotain? Kuulumisiin!