Tiedän että elämäni on ankeaa. Olen kytännyt viime keskiviikosta asti uutta Novitaa. Kun perjantaina tuli sähköpostia että ilmestyminen viivästyy, voi sitä pettymyksen määrää. Tänään odotin postia aamusta asti ja kävin novitan keskustelupalstalla. Toiveeni heräsivät kun joku oli lehtensä Ouluun jo saanut. Ja vihdoin vartin yli yksi löytyi postilaatikosta tämä.1192193.jpg
Vaikka olin jo aiemmin käynyt kurkkimassa noita neuleita netistä niin kyllä lehdestä selattuna kaikki näyttää aina selkeämmältä. Joku toinen voi olla eri mieltä, mutta minusta selkeästi parempi lehti kuin kaksi aikaisempaa (useampia en omistakaan). Tässä oli perinteisempiä malleja mikä on hyvä sillä minulle ei juuri ole käyttöä viitoille yms. Niin ja langat olivat tottakai ohuempia näin kevään numeroissa, en myöskään ole paksujen ja karvaisten lankojen fani.

Pieni vilautus.
1192197.jpg
Autopaita on kiva, se varmaan tulee tässä kirjoneulebuumissa tehtyä pojalle. Erityisesti haluan kiittää siitä että tässä on kerrankin kokoja, 80-128 cm. Monestihan ohjeet ovat alle 80 senttisille tai 100 senttisille, mikä on erityisen harmillista koska poika on tällä hetkellä 80 cm. Kissapaitakin on muuten hieno.

1192204.jpg
Kuvasta ei oikein näy, mutta tuo oikean puoleinen neule menee varmaan toteutukseen, jos kivan näköistä 7 veljestä löytyy sopuhintaan. Siinä on kivat raglan-tyyppiset hihat.

1192198.jpg
*Manaa hiljaa mielessään niitä halpoja mamboja, jotka jäivät viikko sitten prisman hyllylle.*

1192201.jpg
1192202.jpg
Hmm...mistähän sitä löytäisi lahjottavan pikkuvauvan. Nämä ovat kyllä syötävän söpöjä. Mikähän tuon wool-sävyn hinta mahtaa olla...

Ekalla vilkaisulla siis ihan ok lehti. Erityiskiitos muutamasta miesten mallistakin. Saa nähä pysyykö mielipide kun tarkastelen illan päälle suurennuslasin kanssa.