Kukkanen: Poliisille soittoa on kyllä harkittu, mutta tuntuu, että siihen kun poliisi on paikalla menee jo niin kauan, että pennut ovat jo seuraavan talon katolla. Luultavasti pitää seuraavalla kerralla tarttua luuriin. Ja kyllä, etenkin miehen kärsivällisyyttä on todella koeteltu.

Olen nähnyt joissakin blogeissa raportteja kuukauden neulomuksista. Joten:

Helmikuussa neulottu:
5 lapaset
3 sukat
3 kaulahuvia
1 villatakki

Kesken dovetail.

Yhteensä kutlutin lankaa helmikuussa 1102 g. Lankaa tähän huusholliin tuli 600g, joista 200 grammaa novitalta. Ihan hyvä saldo, enemmän kului kuin tuli. Yllättävän paljon tuota lankaa on taas hiipinyt nurkkiin, vaikka tuntuu, etten sitä ole yhtään ostanut. Erityisen tyytyväinen olen tässä kuussa samos-villatakkiin. Lopputulos oli kiva ja sain ne keltaiset samokset pois nurkista pyörimästä.

Dovetaililla on mahdollisuuksia valmistua viikonlopun aikana. Pitää vain tutkailla, josko täytyy ostaa pienet pyöröt kaula-aukkoa varten. Yleensä teen ne sukkapuikoilla, mutta nyt vähän epäilyttää, että yhtälö paksuhko lanka ja sukkikset ei oikein toimi. Siispä kauppaan. Nyt voisi sijoittaa taas lankaa, sillä tuo lohenpyrstöpaita kuluttaa lankavarastoa lähes 900 grammaa. Tosin eilen kävin prismassa osta pois päivillä. Olin päättänyt, että ostan jotain kivaa lankaa (vaikka sitten sitä kolibria). Mitään ei mukaan lähtenyt, pitäisi vissiin käydä taas jossain muualla kuin novitan lankapatojen äärellä. (Tosin reissu ei mennyt hukkaan, löysin taaperolle vikingin gore tex kengät hintaan 25 euroa. Menee ens talvikaudeksi! Mukava tehdä joskus oikeasti halpoja löytäjä).

Viikonloppuja ja hyvää alkavaa hiihtolomaa niille, joilla sellainen on. Täällä ainakin on hyvät kelit sille.