Pääsiäinen vietetty.  Meni aika rauhallisesti, ihan vain kotona oleillessa. Mämmiä tuli vähän syötyä ja pari suklaamunaa. Niin ja leivoin rahkapullia. Hyviä pitkästä aikaa ja helppoja kun taikina lapetaan muffinsivuokiin, niin ei tarvi varsinaisesti leipoa. Siinäpä se. Ei hirveästi tule pääsiäistä laitettua, kun en nyt tuohon jeesuksen kärsimystarinaan usko, ei puhuta nyt niistä arkeologista ja historiallisista faktoista. Mutta ei siitä sen enempää. 

Lankalauantaina en villiintynyt (kiirastorstaina tuli ostettua 900 g sitä tennesseetä). Ostin kaksi kerää nallea kärkkäiseltä. Pitäis tehdä sisko nmr 2:lle huivi. Tai se suostuu armollisesti ottamaan sen vastaan, jos mulla ei kerta ole mitään muuta tekemistä, kuin neulominen (kun soitin ja tiedustelin asiaa oli suhtautuminen vähän sarkastinen). Samalla ostin 3,5 pikkupyöröt. Olen tähän asti vastustanut niitä, sillä pipot yms hoituu sukkapuikoillakin. Miehen paitaprojektissa näkyi olevan yli 120 silmukkaa kauluksessa, joten piti sijoittaa. Sukkiksilla menisi järki, kun lankana on liukas tennessee. Halvat olivat, 2,5 euroa.

Yllättävää miten vähän neulomisaikaa oli vaikka ihan kotona oltiinkin. Muutenkin on havaittavissa, että maanisin neulontavaihe on ohitettu. Saatan istua neuleetta useita minuutteja:)
1406656.jpg
Kaksi työtä on tällä hetkellä puikoilla. Siskon huvi on jo ihan hyvässä vaiheessa. Teen siitä nyt vähän isomman. Miehen puseron takakappale on edistynyt reilut 10 senttiä. Ei mikään inspiroivin neule. 44 cm ribbiä ennen kainalokavennuksia. No jännitystä elämään tuo se, että pitää käsialan edes suurinpiirtein tasaisena. Tennessee on kyllä ylellisen tuntuista lankaa. Mutta on se vähän ohutta. Siinä samoksessa olisi kyllä ollut omat hyvät puolensa. Projektissa vähän hannaa vastaan myös se, että mies ei ollut oikein tyytyväinen malliin. Tosin tulin siihen tulokseen, että minä ne pidat sille ostan/valikoin muutenkin, joten saa tyytyä minun valintaani. Nyt se kauhistelee sitä kuinka ohutta lanka on. Se ei vissiin ole kuullut ikinä muista kuin villapuseroista.

Jaa, jos sitä surffais vähän aikaa netissä ennen pojan lounasta.