Olen positiivisella mielellä. Aiemmin narisin siitä, että neuleita syntyy liikaa. Nyt olen yrittänyt siirtää tämän positiiviseksi neulonnaksi. Yritän nauttia enemmän ja suorittaa vähemmän verenmaku suussa. Neulon siis oikein hitaasti ja nautiskellen. Silloin ei synny ihan niin paljon tulosta. Tähän hitaaseen neulontaan auttaa myös se, että neulon tällä hetkellä starskyä. jossa täytyy ohjetta katsoa koko ajan. Tosin isoilla puikoilla ja paksuhkolla langalla syntyy nytkin tulosta melko nopeasti. Takakappale on jo valmiina, puolet vasemmasta etukappaleesta ja oikeatakin on aloitettu, mutta totesin että vasen puoli täytyy tehdä ensin valmiiksi. Oikean puolen silmukoissa on jotain kummallista, tai sitten ajattelen liikaa. Kauluskavennukset tulevat epäsymmetrisesti jos teen ohjeen mukaan. Pitää katella ja käydä ravelryssä vilkuilemassa miten muut ovat asian ratkaisseet.

Olen myös vähän miettinyt tämän tekemistä.
1192197.jpg
Ihanan värikäs neule, mutta ohjetta tarkemmin vilkaistuani totesin, että takakappale on yksivärinen. Plääh, en tykkää yhtään kirjoneuleen tekemisestä tasona. No jos tuon tekisi pyörönä kainaloihin ja kuvion myös taakse...tosin silloin joutuu yläosaan edelleen tekemään kuviota tasona molemmilta puolilta,  joten ei sekään hirveästi auta asiaa. Pohditaan.

Haluttaisi myös tehdä tenavalla paksummat villahousut, 7 veljestä kun varastosta löytyisi. Tällaiset tein syksyllä.
1212203.jpg
Ne ovat tehty jostain novitan mallista, en nyt jaksa selata mistä. Nämä ovat kyllä olleet todella toimivat ja lämpimät, lankana nuissa on Wool farkunsinisenä. Nämä kuitenkin ovat ehkä aavistuksen ohuet, jos tulee kovempia pakkasia, niistähän ei kyllä nyt ole paljoa ollut pelkoa. Mittari on taas plussan puolella ja kadut jäätiköllä.

Kumma juttu, vaikkei mitään sanottavaa ole tulee silti kilometrin pituinen postaus. Jos joisi kahvia ennen kuin tenava herää päikkäreiltä.