Kiitos kommenteista, on hyvä tietää että kehtaa esitellä myös suomalaisen markkinajohtajan tekemistä langoista valmistuneita tekeleitä. Josta puheenollen...

Koska isommat projektit vievät neulonta-aikaa, esittelen aiemmin valmistunutta. Jokin viikko sitten tenava oli hieman flunssassa, josta johtuen yöunet jäivät allekirjoittaneella todella vähiin. Jostakin syystä naperolla riitti virtaa päiväsaikaan. Tarvittiin siis neule, jossa sai jättää aivot totaalisesti narikkaan. Neulominen oli muutenkin tarpeen, olin niin väsynyt, että jos olisin istunut toimettomana paikallani lapsen leikkiä vahtiessa, olisi nukkumatti korjannut minut mukaansa. Näin syntyivät minun ensimmäiset huovutetut lapaset.
1087266.jpg
Malli: Huopasen vyötteestä
Lanka: Novitan Huopanen
Puikot: 8,0 mm sukkapuikot.

Lapasten neulominen oli todellakin aivotonta puuhaa. Putkessa oikeaa silmukkaa ja käsialastakaan ei liiemmin tarvinnut välittää. Olihan se jännä hetki, kun pesukoneen luukun avasin. Näistä tuli kuitenkin aivan passelin kokoiset. Olin tunnollisesti neulonut sisälle minigrippipussia puuvillalangalla ja voi sitä tuskaa kun hampaat irvessä irrottelin lankoja, jotka olivat lähes näkymättömiin huopuneet vaikka käytinkin valkoista lankaa. Ilmeisesti olisi pitänyt harsia vielä suuremmilla pistoilla. Tietääpä ensi kerralla. Näihin olisi voinut askarrella jotakin koristetta, mutta ehkä sitten seuraaviin. Nämä pääsevät omaan käyttöön jahka kelit kylmenevät.

Niin ja se piti vielä sanoa, että huomasitteko eilen katsoa Gilmoren tyttöjä? Kyllä neulominen on Trendikästä, isolla T:llä.