Jaahas, perhekerhossa on käyty, lapsonen on päikkäreillä, lounasta on syöty, vieressä iso kahvikuppi ja kaiken lisäksi ulkona paistaa aurinko. Siis keskivertoa parempi torstaipäivä:)

Lähellä meitä, nyt aika rapakkoisen kävelymatkan päässä, on pelastusarmeijan myymälä (kirppis mikä lie). Aika harvakseltaan siellä kyllä tulee käytyä. Muutaman viikon on jo ollut mielessä, että pitäisi käydä katsastamassa kirjatarjonta, tuollaiset paikathan ovat juuri sellaisia, joista saattaa löytää harvinaisuuksia (esim. sen myyttisen haaviston). No nyt ei harvinaisuuksia löytynyt, mutta jotain kuitenkin.
1370827.jpg
Kaksi kansiota ohjeita (toinen on uusi neulekerho ja varmaan tuo toinenkin on samaa viritelmää). Sekä pehmeitä neuleita vuodelta 1981. Kansiotkin ovat varmaan samalta ajalta, yhdessä lapussa bongasin vuosiluvun -82. Aika paljon Arja Viitalan malleja. Tällaisethan kannattaa aina noukkia pois kuljeksimasta. Ostin nämä lähinnä inspiraatioksi, lisäksi nopealla vilkaisulla huomasin, että kansioissa oli ihan hyviä tekniikkaneuvoja ja neulemalleja. Lisäksi ajattelin, että ainahan näistä saa kuvioita omiin projekteihin. Yllätyin todella kun selasin aarteitani paremmin kotona, huoumaa kyllä että muoti ja samalla oma maku mieltymys on menossa tähän aikakauteen. Tietty näissä on aika hirveitäkin neuleita (omaan makuuni, täytyy muistaa että esim. lepakkohihat ovat tulossa takaisin muotiin, mikä ei minua miellytä, mutta olen kuullut, että ne ovat muotia).
1370819.jpg
Tämä mohairviritelmä on ehkä pahimmasta päästä, mutta kyllä tuostakin modaamalla tulisi hyvä.

1370821.jpg
Tämä on pehmeistä neuleista. No omaa silmääni miellyttää enemmän tämän ajan vauvamuoti, kuin nykyinen. Huomatkaa villahousujen hienot trumpettilahkeet!

1370817.jpg
Tälle olisi varmaan käyttöä meidänkin vekaralla.

1370820.jpg
Ihan kiva paita, voisi mielestäni olla jopa uusimman novitan sivuilta. Kyllä tuolta löytyi aika paljon muitakin kivoja neuleita.

Tämä herätti inspiraation.
1370818.jpg
Ihana shaali, jossa on neulottuja kukkia. Tätä pitää kokoilla. Tulisi varmaan ultrasöpö vauvanpeite.

Kävin neulomon sivuilla ja jotkut olivat saaneet novitansa jo eilen. Tämä päivä meneekin sitten postiautoa kytätessä ja laatikolla rampatessa. Naapuriin tulee posti jo puolenpäivän aikaan, meille 50 metrin päähän vasta kahden ja kolmen välillä. Ihmeelliset ovat postin tiet.