Slipari ei oikein edisty. Tai no on siiitä takakappale jo valmiina ja etukappaleessa aletaan lähestyä kaulusta, mutta jotenkin ei nappaa. Syynä on varmaan tasaisen harmaa väri ja sileä neulos. Vähän tylsää. Suurempi syy on luultavasti takaraivossa tikittävä tietoisuus siitä, että lanka loppuu melko varmasti kesken. Ei haluta kuitenkaan ennakkoon käydä lankaa ostamassa. Siksipä puikoille on taas pomppinut pienempiä töitä.
Lippis by you.
Malli: Novita syksy 2008
Lanka: Novita mambo 118 g
Koukku: 10 mm ja 8 mm

Autopipo by you.
Malli: Kevät 2008
Lanka: Novita wool, nalle ja bambu, 53 g
Puikot: 3,5 mm ja 4,0 mm
Koko: 2-vuotiaan
Lippis menee siis siskolle. Mambo oli huomattavasti helpompaa virkattavaa kuin edellisen lippiksen hiphop. Ja lopputuloskin oli jokseenkin tyylikkäämpi. Aloin jopa pitämään virkkaamisesta. Oikeastihan tuo malli on ihan sikanopea tehdä ja helppo. Harmi ettei omaan päähän sovi tuollainen lippis.

Nyt tuntui, että tarpeeksi on vettä virrannut Kuivasojassa, jotta saatoin tuohon autokuvioon tarttua. Mallihan on sama kuin autopaidassa. Tarkoituksena oli saada pojalle vähän lämpimämpi pipo, jossa tarkenee vielä pikkupakkasella ja viimassa. Tällä varmaan tarkeneekin, sisällä on pieni vuori bambusta ja kirjoneule lämmittää juuri korvien kohtaa. Pari hapanta sanaa voisin kyllä sanoa tuosta ohjeesta. Okei, eihän tuossa ohjeessa ole mainittu kokoa, mutta minusta mallina poseeraava poika alkaa lähestyä jo kouluikää. Silti tuolla 100 silmukan määrällä ja kirjoneuleella ei kyllä kovin isoa lakkia saa aikaan. Niin ja jos olisi korkeuden tehnyt ohjeen mukaisesti olisi tuosta tullut sellaisen vastasyntyneen kotsa. Hmprh.

Uusi Knitty oli ilmestynyt. Olen jokseenkin ihastunut siihen tällä hetkellä. Kaikki sukkamallit ovat upeita. Erityisesti hourglass ja baroque ihastuttivat. Puhumattakaan hameesta tai huiveista. Niin ja miesten neuleet olivat myös kiva plussa. No nyt pitää kuitenkin tikuttaa syksyn vaatimia tylsiä neuleita, kuten kauluria pojalle. Niin ja ne villahousut huutelevat tekijäänsä. Kröhöm, puhumattakaan sliparista.

Jaa perjantai kunniaksi, pitää varmaan aloittaa tavaroiden kiivas siirtely paikasta yksi paikkaan kaksi. Imurilla ja luutullakin voisi uhkailla pahimpia pölypesäkkeitä. Kylppärin hajulukko pitäisi puhdistaa ennen kuin pykkikoneen voi laittaa pyörimään. Se on niin inhottavaa touhua, että mies taitaa saada sellaisen kivan viikonlopun aloituksen kunniatehtävän:) Hyvää viikonloppua!