Neulonta-aika on vähentynyt radikaalisti sen jälkeen, kun kuopus oppi nousemaan tukea vasten seisomaan. Sen lisäksi, että kolhuilta pitää olla pelastamassa, on poika erityisen kiinnostunut langoista ja kutimista. Hirvittävä itkuraivari, kun näkee äidin kädessä jotain niin mielenkiintoista ja sitten sitä ei saakaan.

Ilmat viileni. Pipokausi alkaa jälleen.

4931042351_341fa8b1a8.jpg

4931635672_8d9c86a30c.jpg

 

4931635154_94a6658e90.jpg

Mallina näissä pipoissa on Wurm (rav). Mainio malli, vaikken ehkä omaan päähäni laittaisikaan (näyttää vain kummalliselta), mutta tenavillahan ne ovat vain söpöjä. Isomman pojan pipossa lankana on novitan luxus cloud, jota oli saapunut lähi prisman hyllyyn kohtuu hinnalla. Kiva lanka, vaikka venyykin käytössä ikävästi (ja kuvan mukaan on näköjään nypännyt jo ennen ensimmäistä käyttöä). Oli niin herkullisen väristä, että raaskin sijoittaa, kun hintakaan ei päätä huimannut. Silmukka määrä oli keskimmäisen koon mukaan.

Vauvan pipoon ostin Lumoavasta langasta Debbie Bliss rialtoa. Väri oli niin herkullinen ja jotenkin ruskea silmäiselle kuopukselle sopivaa, että en voinut ohittaa. Yksi pallero riitti juuri ja juuri. Silmukat pienimmän koon mukaan. Voisin ostaa enemmänkin, jos ei olisi jo omassa budejetissani luksuslankojen hintaista. Metrejähän tuossa langassa ei kuitenkaan ole kuin se 105.

Hauskaa viikonloppua. Yrittäkää tareta.