Ihanaa kun täälläkin paistaa aurinko. Aamulla piti heti aamupalan jälkeen mennä katselemaan, josko hiekkalaatikko olisi sulanut lumista. Ei vielä, mutta olisi silti mukava puuhailla ulkona, kun aurinko jo oikeasti lämmittää. Vaikea muistaa, että vappuun on vain kaksi viikkoa, kun ulkona on noin talvisen näköistä.

Ja koska kesä on ovella valmistui tämän sesongin ensimmäinen toppi.
1473360.jpg
Malli: Novita Kesä 2008
Lanka: Novita Malibu tumman sininen
Puikot. 5,0 mm pyöröt
Koko: M
Paino: 439 g

En oikein tiedä mitä tästä ajattelisin. Toppi on ihan kiva, ihan kivan värinen, mallinen ja kokoinen. Ohjeessa oli jopa niitä novitalta huudeltuja muotokavennuksiakin (kokonaisen kahden silmukan verran!), joten topista tuli selkeästi istuvampi. En tiedä, onko tämä jotenkin tasapaksu. Ainakin se on aika paksu kesäneuleeksi, ainakin jos alle laittaa rintsikanpeitettä. Ensimmäisen kerran oli muuten langanmenekki 10 gramman tarkkuudella oikein. Ekaa kertaa neuloin malibua, ihan ok, jos tykkää tuollaisesta vähän muovimaisesta tunnusta. Ja luulen että on aika hurjan näköinen muutaman pitokerran jälkeen. Sen verran ruma tuosta langasta tulee, jos se vähänkin tarttuu kiinni johonkin. Onneksi ei ole kissaa, voisi olla sylissä teroitettujen kynsien jäljiltä entinen:) No onpahan tämäkin lanka tesmattu, tuskin tulee ostettua toistamiseen ainakaan perushinnoilla. Odotellaan lämpimämpiä ilmoja ennen lopullista tuomiota.

Muistelin, että tämä on toinen elämäni aikana neulottu toppi. Oli kiva tehdä, kun ei tarvinnut kuin kaksi kappaletta sorvata ja saumojakin oli vain neljä. Nopeeta puuhaa. Seuraavaksi puikoille jonottaa täysakryylikerät, saa nähdä mitä niistä muotoutuu. Niin ja jämiäkin voisi tehdä venlalle, vielä ehtisi hyvin tuohota 7 veikan loppuja. Mutta nyt tää menee etsimään koukkupuikkoa...