Olen pitänyt tätä Haaviston kuviota jotenkin psykedeelisena. Mikäpä paremmin sopisi psykedeeliseen kuvioon, kuin kummalliset väriyhdistelmät.
1709096.jpg
Ohje: Haavisto, Sata kansanomaista kuviokudinmallia
Malli: N:o 31, Kurikka
Lanka: nalle musta ja nalle colori (827) 77 g
Puikot: 3,0 mm
Koko: naisen

Tein ihan ohjeen mukaisesti. Tosin haavistoille tyypilliseen tapaan kuviota piti vähän lyhentää. Tällä kertaa en alkanut sovittelemaan peukalokiiloja, vaan tein ihan perustavis peukun. Kuvio kiertää molemmilla puolilla. Peukku on tavallisuudesta poiketen musta. Nyt ei ollut inspistä tehdä kirjoneuletta siihenkin. Kivat, vähän jännäsin näkyykö kuvio, mutta musta sopi hyvin tuolle colorille taustaksi.

Tennesseet pääsivät eilen puikoille. Saa nähä mitä tulee. Yleensäkin on mielenkiintoista nähdä saanko tulevien viikkojen aikana mitään aikaiseksi, kun miehellä alkaa loma keskiviikkona. Pitäisi käydä isovanhempien luona pohjoisessa, ikeassa ja asuntomessuistakin on ollut puhetta. Sen lisäksi veikkaan, että on muutenkin aika tavalla aktiviteettia...

Uusi Ulla on ilmestynyt.Äkkivilkaisulla ainakin ystävälle-takki, jade, sepe-nalle, ja tähtitaivas näyttivät hyviltä. Niin ja uskomaton määrä toinen toistaan hienompia sukkia. Niin niitähän ei ole to do-listalla jo ennestään paljon...
 
Jaahas, lähden tästä kyselemään viikarilta suostuuko se tänään nukkumaan päikkäreitä. Ne ovat pikkuhiljaa jäämässä kokonaan pois. Äiti on kyllä sitä mieltä, että kyllä päivässä voisi olla pieni hetki istua ihan rauhassa juomassa kahvia, mutta kun ei nukuta niin sitten ei nukuta. No tuleepa uni sitten illalla paremmin. Hyvää alkavaa viikkoa, koettakaahan tareta, Suomi on euroopan kylmin kolkka tällä hetkellä:)