Jaahas. olin onnistunut sujuvasti ohittamaan tämän vuodatuksen uudistuksen. Eilen kun oli päivitys niin ajattelin, ettei tämä nyt niin iso asia ole. Meinasi kyllä niskakarvat nousta ensi kirjautumisen jälkeen pystyyn. Mutta tarkemmalla selauksella tämä vaikuttaa ihan kivalta. Ainakin sitten kun koko homma alkaa pelittämään kunnolla. Minusta tuntuu, etten ihan ymmärrä noita suosikkiblogeja yms. mutta kait ne on vähän kesken. Niin ja olisi kyllä enemmän kuin sata jänistä, jos nuo kategoriat saisi takaisin. Toisaalta tuo useamman kategorian yhtäaikainen vainta on kiva, se on kuitenkin ollut bloggerilla parempi. Tosin alkuun luulin, että tännekin olisi saatu kirjoitusten tallennustoiminto. Siis miksei sitä ominaisuutta ole lisätty tänne. Meillä kun on tuollainen känkkärämpi kone, joka tilttaa yleensä pahimpaan mahdolliseen aikaan ja lisäksi nettikin saattaa sulkea itsensä, jos sitä on selaamatta jonkin aikaa. Niinpä tapanani on ollut tallennella notepadiiin tai wordiin kirjoituksia. Olisi vain niin kätevää, jos kirjoitus tallentuisi automaattisesti aina välillä kuten bloggerissa.

 

Tälle vuodella on jotain valmistunut. Mies yrittää kiitettävästi miettiä nykyään mitä minä voisin hänelle neuloa ja muutama päivä sitten tuli tilaus näille. Eksoottista, kokeillaanpa kuvan laittoa. Hmm. ihan kiva systeemi, ehkä jossain määrin toimivampi kuin aiemmin. Tiedä sitten.

Toisin kuin voisi äkkiseltään luulla, niin nämä eivät ole ranteen- vaan nilkanlämmittimet. Mies valitti, että nyt kun on pitänyt vähän kovempia pakkasia niin nilkat jäätyvät lenkillä. hänellä kun on tuulihousujen lahkeissa resorit, joten lenkkareiden ja housujen väliin jää paljas alue, joka on aika vilpoinen kun siinä on vain tennissukka (villasukkat eivät siis mene lenkkareihin). No tuumasta toimeen. Aamusella ei ollut liiemmälti mielikuvitusta, joten vähän ankean sorttisemmathan nämä ovat, josko myöhemmin tekisi hienommat, vaikka kirjoneuletta. Näissä on siis tummansinistä woolia kaksinkertaisena (40 silmukkaa) ja 5,0 mm puikot. Mukavasti sai kaksi jämäkerää näihin uppoamaan.

Hyvää loppiasen jatkoa!