Hetken näytti tämä aamu selkeältä, mutta kyllä tuolla taitaa edelleen lunta ripotella. Lunta on täällä tullut (hmm.) keskiviikosta asti enemmän tai vähemmän. Yleisesti kuitenkin enemmän, yhdistettynä hirveeseen viimaan ja reilun kymmenen asteen pakkaseen. Ei kiva tällaiselle vilukissalle. Tänään kuitenkin näyttää jo kivemmalta ilmalta. Jos mentäis vaikka lähipuistoon pulkkamäkeen.

Puikot on kilkattanut pitkästä aikaa enemmän. Siinä määrin, että eilen alkoi tuntua vasemmassa olkapäässä. Olis mulla yks isompikin työ valmiina, mutta katotaan nyt kun saan siihen napit asennettua. Oonkohan muuten ainoa, jolla iskee piheys nappikaupassa. Kattelin nimittäin toinen toistaan ihanampia nappeja (semmoisia vähän isompia ja erikoisempia) ja totesin, että en mä nyt ole valmis sijoittamaan lähemmäs 8 euroa nappeihin, jos villatakki on muutenkin vähän kyseenalainen, siis sellainen jämätakki, josta ei ole ihan varma tuleeko sitä edes pidettyä. Siis kaheksalla eurollahan saa jo vaikka mitä ihanaa lankaa. Onneksi jäännösnappi laarista löytyi ihan ok-napit 2 eurolla. Myönnetään ettei mulla nyt aina ole tällaisia piheyskohtauksia nappi-kaupassa näkynyt, mutta tässä kuussa on tullut hommattua uudet rillit ja pojalle jatkettava sänky jne.

Niin se karvalanka. Joskus tuli ostettua kerä tango fania. Ilman sen suurempaa syytä. Punainen oli jotenkin vain niin kivan värinen ja jotenkin tyttömäinen fiilis. Ajatus oli ehkä jonkinlaisista sukkien reunuksesta tms. Aikansa laatikossa marinoituneena totesin, että eihän sillä nyt muuta järkevää kohdetta ole kuin nämä.

Malli: Siililapaset

Lanka: Novita tango fani ja 7 veikka harmaa ja raita punainen(89 ja 48 g)

Puikot: isommissa 4,0 mm ja pienemmissä 4,0 mm

Koko: aikuisen ja noin 2,5 vuotiaan

Ei näitä nyt mikään hirveä nautinto ollut tehdä, mutta nopeita joka tapauksessa. Vähän häiritsi tuo, että sauma ommellaan kiinni. Itselle voisi laitta muistiin, että mahdollisella seuraavalla kerralla voisi jättää yhden karvalangattoman reunasilmukan niin saumasta tulisi siistimpi. Poika näistä jokatapauksessa innostui, vaikka äiti poti taas hirveää ongelmaa siitä, voiko pojalla olla lapaset, joissa on punainen piikkimatto. No ehkä ne menee, kun kaikki muut päälyvaatteet on selvästi värikoodattuja;)

Muutama viikko sitten kävin kärkkäisellä. Käteen tarttui kerä uutta novitan luxus cottonia. No mitäs sitä muuta tekee kuin näitä.

Malli tässä on vohvelirätti. Näitä asustaa meillä nykyään kaksi ja kolmaskin varmaan syntyisi langan jämästä. Lanka oli ihan kivan tuntuista. Ihan pehmoista ja helposti ja nopsasti neulottavaa. Harmi, että tämä on nyt niin eco&organic, että värit on niin pliisuja. Muuten voisin harkita tekeväni itselle jotain isompaa. Hinta oli kuitenkin suht edukas, 2 euroa/kerä. Supersuloisia vauvan nuttuja tässä kuitenkin syntyis.

Jee, ulkona näyttäytyy aurinko. Ryntääkö tenavan kanssa samantien ulos vai ompeleeko siihen takkiin ensin napit ja sitten kuvaamaan. Siinäpä vasta pulma. Hyvää alkavaa viikkoa!