Yleensä novitan langat on mielestäni ihan ok, mutta jossain tulee raja siinäkin vastaan. Kahtokaa nyt ite.
2069374.jpg
Malli: Huopasen vyötteestä
Lanka: Novita huopanen 108 g
Puikot: 8,0 mm sukkikset
Koko: naisen

Mustat lapaset näyttävät siltä kuin pesukoneeseen olisi räjähtänyt nenäliina tms. Eikä tosiaankaan ole. Pistin siis nuo lapaset ohjeen mukaiseen 40 pesuun, sisään muovia ja mukaan muutaman vanhan kirjavan pyyhkeen. Ei naurattanut kun näin tuloksen, mustaa huopasta kun ei muutenkaan ollut mikään ilo neuloa. Muistan, että kun noin vuosi sitten huovutin punaista huopasta niin samanlaista valkeaa nukkaa oli niidenkin pinnalla. Mutta eihän se nyt punaisessa ole niin häiritsevä kuin mustassa. Niistä pyyhkeistä ei ole voinut tuollaista nukkaa irrota. En kyllä keksi muutakaan syytä kuin sen, että tuossa langassa on sisällä jotain ihme kuitua, joka pukkaa esille, kun se huopuu. Nämä oli vielä menossa lahjaksi. Vähän yritin niitä nyppiä ja harjailla, mutta ei se oikein auta. Jos vielä jotain keksisi. Kirjailin joka tapauksessa vähän kukkasia. Oli hyvä harjoituskappale, kun ei ole niin väliä. Ensimmäistä kertaa siis tuollaisia tein.

Voi muuten olla, että huopaset jäävät tästä lähtien kaupan hyllyille, vaikka olisivatkin alennuksessa. Täytyy vain lohduttautua sillä, että onneksi en alkanut laukkua tms. tekemään niinkuin oli alunperin tarkoituksena.

Muutenkin tuntuu, että koko ajan teen jotain, mutta mikään ei valmistu. Sellainen nyhräämisen meininki päällä. Yksi kirjoneulelapanen on valmiina, mutta ei inspaa tehdä toista. Liian pienet puikot ja liikaa huomiota vievä kuvio. Miehelle on myös tuplalapaset työn alla. Toinen oli jo valmiin kun tajusin, että jossain mielenhäiriössä on tullut tehtyä resorin ja peukaloon väliin vain sellaiset 10 kierrosta. No eihän se riitä. Koetan pidentää resoria.

Onneksi täällä on vähän lunta maassa ja pikkupakkaset. Aurinkokin möllöttää kauniisti. Hyvää viikonjatkoa!