Nyt täytyy tuottaa pettymys. Ei vielä tietoa onko paita sopiva. Miehellä on nimittäin oikeassa olkapäässä rasitusvamma, johon oli hakenut työterveyshuollosta lääkkeet. En viitsinyt raukalle kiskotuttaa paitaa turhan takia päälle. Etenkin jos se sattuisi olemaan kiristävää sorttia juuri olkapäistä, olisi vielä pitänyt leikata koko komeus päältä:) 

Eilen oli jokseenkin tyhjä olo tuon paidan jäljiltä. Aloittelin näitä:
1454213.jpg
Laila-sukista menossa kolmas variaatio. En oikein löydä laatikoistani mieleisen väristä lankayhdistelmää. Nyt mennään kahdella vihreällä. En pidä kummastakaan väristä, jospa ne muuttuisivat kauniiksi yhdessä, heh. Luultavasti pitää purkaa taas ensimmäisen mallikerran jälkeen. Sitten pitää kyllä lähteä omaa lankalaatikkoa kauemmas etsimään värejä, ja luultavasti jonkin muun valmistajan värikartoille. Ensimmäisen purun jälkeen huomio herpaantui niin, että malibut pääsivät yllättämään takavasemmalta ja hyppivät pyörölle. Aika jännä lanka. Ensi vaikutelma on todella muovinen. Ja turhan sparkling minun makuuni, vaikkei tuo sininen olekaan pahimmasta päästä. No kyllä tuo varmaan tulee tehtyä, kun kerran langat on ostettuna. Kai sitä voi takapihalla pitää. Miksi mulla on muuten taas puikoilla vain epämieluisia lankoja. Kysyn vaan, pitäisikö ne novitan alelaarit kiertää kaukaa?

Tämän viikonlopun tavoite on ostaa se muksu-extra. Kaksi kertaa se on ollut minulla jo käsissä. Cittarissa hypistelin sitä jo tovin, mutta kun ei muuta ostettavaa ollut, en sitä ottanut ja torstaina en jaksanut jäädä pelkän lehden vuoksi jonottamaan prismaan 15 minuutiksi. Euromarketissa lehteä ei vielä ollut, jossa tehtiin muut ruokaostokset. Aika kallis minusta tuo lehti 4,9 euroa. Ei muuten, mutta kun on novitan tilaaja niin voisi se tulla postilaatikkoonkin...

On se muuten kiva, että tuli talvi tällekin vuodelle. Olenkohan erehtynyt siitä, millä pallonpuoliskolla sitä eletään. Mahotonta meininkiä.