Eilen tyhijine puikkoineni ja aivoineni otin paniikissa edellisestä työstä jääneen langan ja puikon. Koska nyt näyttää siltä, että Suomen talvi on muuttunut niin lämpimäksi, ettei täällä lapasia kaivata, tein itselleni kämmekkäät.
1168880.jpg
Ohje: Ulla 01/07, Ursus-kämmekkäät
Lanka: Isoveli tummanpunainen
Puikot: 5,0 mm sukkikset

Ohje oli kiva. Olenkin unohtanut kaikkien kirjoneuleiden ja eirinien lomassa, että puikoilla voi tosiaan tehdä näin nopeasti jotain valmiiksi. Ilman suurempia jälkitöitä. Aikaa meni vain jokunen tunti.

En tiedä onko asia vain korvieni välissä, mutta tämä isoveljen värjäys oli kyllä ihan eri tuntuista kuin esimerkiksi valkea, musta ja colori, joita olen aiemmin neulonut. Tämä oli selvästi karheamman tuntuista ja siitä puuttui se kiva liukkaus, johon olen aiemmin isoveljessä tykästynyt. Saattaa olla kuvitteluakin. Muuten tuo lanka on kyllä novitan langoista yksi suosikkini, vaikken yleensä paksuista langoista välitäkkään. Tekisinkin siitä heti villatakin, jos värikarttaan ilmestyisi jokin kiva väri, esimerkiksi kunnon punainen, muutosta parempaan ei kuitenkaan näytä olevan luvassa.

Näin vuoden lopussa on syytä tutkailla mitä olen saanut aikaan. Neuleinnostukseni alkoi tämän vuoden elokuussa ja sen jälkeen on syntynyt seuraavaa.
-2 villapuseroa, kokoa aikuinen
-2 villapuseroa, kokoa 1-vuotias
-1-villatakki, kokoa aikuinen
-kaksi kaulahuivia
-kaksi kolmiohuivia
-yksi kauluri tenavalle
-8 kpl lapasia aikuisille
-1 kpl sormikkaita
-2 kpl kämmekkäitä
-3 kpl pikkulapasia
-villasukkia 8 kpl
-pikasneakkereita 2 kpl
-pikkusukkia ainakin 3 kpl
-pipoja 4 kpl
-1 kpl palmikkopipoja lapsukaiselle
-1 kpl villahousuja taaperolle

Ööh, jotain varmasti unohtuu, mutta ihan kiva määrä 5 kuukaudessa. Tosin olen huomannut, että tahti on vähän hiipumaan päin. Muutenkin en tiedä mihin kaiken valmistuvan tavaran työntäisi. Olen saanut mukavan harrastuksen ja oppinut paljon uutta. Uusia asiota on ainakin sukan kärkialoitus, kolmiohuivit sekä kärjestä että niskasta aloitettuna, kirjoneuleet sekä pesukonehuovutus. Ensi vuonna aion vielä opetelle ainakin erilaisia kantapäitä villasukkiin.

En tiiä ehdinkö enää tämän vuoden puolella blogiani päivittämään joten OIKEIN HAUSKAA UUTTA VUOTTA!!!!