Ei mulla mitään valmista ole. Se takkikin odottaa edelleen kuvaajaansa. Pitkän neulepläähin jäljiltä on ilmassa kuitenkin havaittavissa lievää startiittia.

Jämätyö on nyt noin metrissä (tarkkaavaisimmat voivat arvata mitä on tulossa). Tuohon se hyytyi viimeviikolla. Intoa oli, mutta toisin kuin alussa uhosin niin niinhän siinä kävi, että jämät osoittavat loppumisen merkkejä. En kuitenkaan haluaisi tuota varten ostaa uutta lankaa. Jos jättäis tuon tuohon ja jatkais aina kun ilmenee sopivia jämiä. Tosin siinä on se vaara, että sitä ei ikuna jatketa. Hiiren harmaa mytty on rose mohairia. Siitä pitäis tulla villatakki. Vanhenin tällä viikolla ja ostin ihan kokeilu mielessä tuota lankaa, kun se oli Euromarketissa halvennuksessa. Sininen nalle pääsi puikoille just ikään. Äipältä saatu tumman sininen nalle on odottanut inspiraatiota ja nysse sitten tuli. Tosin eka pitää polkasta 444 silmukkaa, joten katotaan nyt miten käy.

Haluttais käydä ostamassa sitä oranssia nallea. Himoan thermalia, mutta en tiedä. Nalle on paksumpaa ja pitäis soveltaa. Niin ja sopiiko se malli, jos ei ole langanlaiha ja tissitön?

Kävin alkuviikosta lankakaupoissa. Päätin aloittaa erään liikeen boikotin. Jätetään mainitsematta nimi, mutta vihjataanko näin, että se ei ole hallituskadulla eikä torikadulla eikä aseman vieressä. Oululaiset voi siitä päätellä mistä on kysymys. Taskussa poltteli synttärirahoja ja olin ajatellut, että ostan jotain kivaa, vaikka sukkalankaa. No myyjä kysyi kun astuin liikkeeseen, että voiko auttaa " ei kiitos, kattelen vain". Pyörin jonkinaikaa ja sama myyjä tulee siihen ja toteaa jokseenkin tuskastuneella äänellä, että "vieläkö sinä siinä olet, onko sulla jotain hukassa". Ilmeisesti kyseisessä liikkeessä ei tykätä lankojen puristelusta ja fiilistelystä. Pitää tietää heti kun astuu ovesta sisään, että mitä tarvii. Niin ja en kyllä ollut paikalla vasta kuin vajaan viis minsaa. Ei sillä kyllä siellä ihan kiva palvelu on aiemmin ollut. Jostain syystä se vanhempi täti nostaa niskakarvat pystyyn. Seurasin muuten sivusta, kun joku halusi ostaa luotolaispaitaan tummaa aitoa villalankaa. Myyjä esitti ensin smartia ja ei sitten suostunut uskomaan, että lampaanvillaa voi olla lähes mustana. Onneksi takahuoneessa oli kaksi muutakin myyjää. Joka tapauksessa keskitän ostoni tästälähtien johonkin muuhun lankakauppaan, villiinassa en koskaan ole moiseen törmännyt.

Jos tämä alkaisi luomaan niitä silmukoita. Hyvää loppuviikkoa!