Ulkona on tosiaan aika harmaa ilma. Jotain pientä olen saanut jopa valmiiksikin asti.
1555703.jpg
Malli: perus, 9 silmukkaa puikolla
Lanka: 7 veikka, 44 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: n. 24

Oikeestihan mulla on puikolla imeääsiä. Niihin löytyi lopulta jonkinlainen väriyhdistelmä, josta en tosin vielä tiedä tykkäänkö. Kirjoneuleeseen ei vain löydy just nyt tarpeeksi keskittymistä, joten tämä oli tällainen televisio/tietokone/lapsen kaitsemis työ. Sainpahan tuon herneenvärisen 7 veikan viimeistä langanloppua myöten kulutettua. Ihan kiva lanka muuten, mutta värjäys on tehnyt siitä aika kovan kopuran. Pesussa kyllä pehmenee, muttei ole kovin miellyttävää neulottavaa.

Mitäs muuta, blogilista alkaa asettumaan. Olin aidosti iloinen, kun huomasin, että päivitä nyt nappi on tullut takaisin. Omien suosikkien epäselvyys sitä vastoin jatkuu. Niin enkä tiedä mitä ajattelisin tästä. En tiedä, tuskin kukaan haluaa käyttää blogiani kaupallisesti, mutta ideologisesti aika ärsyttävä juttu. Taidan tutustua tuohon readeriin, jahka ehdin. Mitäs muuta. Niin neulomo on nyt suljettuna. Ei voi kuin päivitellä.

Appivanhemmat tulevat huomenna visiitille. Neulonta-aika hupenee siis minimiin, vaikkeivat he varsinaisesti olekaan meillä yötä (ovat miehen siskolla). Pitää siivota. Joskus sitä vain tuntuu, että nykyään siivoamiseen menee tuplaten aikaa. Jostain syystä oikealle paikalle viedyt tavarat ilmestyvät jonkin ajan päästä takaisin lattialle tms. mihin ne eivät kuulu. Turhauttavaa:)

Niin ja miksi auton huoltoa ei voi ottaa laskulle? Ihme toimintaa, merkkihuollossakin. Pitäisikö ihmisillä olla tonnin verran käteistä yhtäkkiä tilillä. Ilmeisesti pitäisi. Narisen itsekseni. Maksetaan sitten suoraan.

Jos sitä seuraavaksi söisi pojan kanssa ja sitten tarttuisi imuriin ennen päikkäreitä. Päivän ja viikon jatkoja!