Viime viikon koleissa keleissa ajatus paksuisa palmikkosukista ei ollut ollenkaan hassumpi.
1688451.jpg
1688457.jpg
1688481.jpg
Ohje: Melanie Falick, Handknit Holidays
Malli: Log Cabin Socks
Lanka: 7 veljestä roosa (122 g)
Puikot: 3,5 mm sukkikset
Koko: naisen 40 (tehty isomalla silmukkamäärällä)

Nämä on kivat. 7 veikka on ihan perfekti lanka tähän. Sopivan muhkea ja väri on kiva. Joskus on kiva tehdä jotain oikein tyttömäistä, vaikken vaaleanpunaisen suuri ystävä olekaan. Malli on jälleen kerran sellainen, joka on ollut ihailun kohteena jo pitkään. Vähän epäröin tuota kantalapun päälle menevää palmikkokuviota, josko se on epämukava kengissä. Tein sen silti, sillä luulen, että kyllä minulla on ensi talveksi muitakin sukkia kenkiin tungettaviksi...

Löysin takapihaltamme viikonloppuna karviasmarjapensaan. Niin minähän en ole mikään viherpeukalo, jos haluaa suorittaa viherkasville armomurhan tuokoon minulle. Tapan kasvin kuin kasvin alta kuukauden. Joka tapauksessa olen ihmetellyt pihan nurkassa olevaa piikikästä pensasta (olemme asuneet tässä asunnossa 1,5 vuotta). Viikonloppuna sitten ihmettelin, kun siihen oli ilmestynyt marjoja. Aikani asiaa pähkäiltyäni (ja mutaman kuvan sähköpostilla äidille lähetettyäni) tulin siihen tulokseen, että se on karviainen. En ollut moista ennen nähnyt, niitä kun ei juuri näy tuolla pohjoisessa, mistä olen kotoisin. Hmm. mitähän karviaista voi tehdä?

Sunnuntaina oli kivan lämmin ilma. Ostimme puutarhakalusteet viikolla ja nyt pääsin testaamaan. Kyllä, sukkien neulominen onnistui vallan mainiosti pöydän ääressä samalla, kun poika puuhaili piha hommiaan. Tulee varmaan käytettyä vastakin.

Nyt pitää varmaan ottaa imuri käteen ja syöksyä hiekan ja mullan kimppuun. Huomaa, että tulee rampattua takapihalla, sen verran paljon hiekkaa kulkeutuu sisälle. Sen jälkeen voisi miettiä mitä sitä seuraavaksi tekisi. Ehkäpä jonkin pehmon, olisi taas iso kasa langanpätkiä täytteeksi. Hyvää viikonjatkoa!