Jos on yhtään neuleblogeja lukenut niin on saattanut törmätä kuumimpaan hottiin. Nimittäin pöllöihin. Olen pitkään niitä ihastellut, mutta tähän asti ei ole minkäänlaista hinkua syntynyt kyseistä palmikkokuviota kohtaan. Kunnes Outin blogissa törmäsin lapasiin. Yön yli nukuttuani, oli sitten eilen pakko tutkailla rävelryn tarjonta. Päädyin samaan kuin Outikin eli lapaset olivat ihan ykköset. Hetken jo mietin, että käyn ihan kaupasta ostamassa lankaa, mutta sitten muistui mieleen että onhan siellä lankalaatikossa vielä sopivaa lankaa.

Malli: Give a hoot

Lanka: Novita Pop (66 g)

Puikot: 5,0 mm (ois voinu taas olla isommat, mutta kun ei ole kuin    niitä muovisia...)

Jos muuten lapaset näyttävät kumman muotoisilta niin se johtuu vain siitä, että niiden sisällä on dublojen rakennuslevyt. Sopi just pingottamaan kuviota auki. Ohje oli mitä mainioin. Isoilla puikoilla tietty syntyi äkkiä valmista, mutta mikä tärkeintä, koko ajan tapahtui jotain. Yksitysikohdat on todella hienosti suunniteltu, ennen pöllöä oleva kolmio ja kärkikavennukset tuovat lisäväriä ja pitävät hvyin mielenkiintoa yllä. Lisäksi peukalokiila oli minulle uusi tuttavuus.

Kiila nimittäin tehtiin toispuoleisesti eli joka kierroksella neulottiin silmukka etu ja takareunoista. Syntyi tuollainen jännä kiila. Oppipa taas uutta.

En uskonut, että taloudesta löytyisi tarpeeksi pieniä nappeja, mutta löytyi kuitenkin. Tummemmat olisi tietty ollut hienommat, mutta eiköhän mene noinkin. Vielä en tiedä meneekö nämä omaan räpylään vai lahjaksi. Hienot ne olisi itselläkin, mutta toisaalta lapasia on ihan tarpeeksi. Toisaalta tällaiset olis kyllä aika pro antaa lahjana. Toisaalta kauan ei menis jos pyöräyttäis toiset ja toisaalta taas tuo poppi varmaan nyppää ihan hirveesti lapasissa. Joten toisaalta viittiikö näitä lahjaksi antaa. Niin että toisalta mulla on ihan kauhean vakavia ongelmia:)

Vihdoinkin aurinko porottaa täälläkin. Täytyy painua taas ulos. Aamupäivällä oltiin pojan kanssa jo kaks tuntia ulkona, mutta välillä oli tultava tankaamaan vekara ja pesukoneet. Jos lähettäis vaikka lenkille. Hyvää alkanutta viikkoa!