Pitää vissiinkin välissä päivitelläkin. Viime postauksessa mainittu villatakkikin on ollut jo hyvän tovin valmiina, mutta ilmat ovat olleet niin kurjia (silloin kun olisi kuvaaja paikalla), että kuvaaminen on venähtänyt. Josko jossain vaiheessa ensi viikolla. Joten nyt luvassa kasa pikkutöitä pikaisesti.

Niin ja näistä kuvista tosiaan näkee, että pimeetä ja harmaata on.

SPA53149 by you.
 

Malli: Perustavissukat ja ailin-lapaset

Lanka: 7 veikka

Puikot: 3,5 mm

Nämä meni eräälle kolmivuotiaalle neidille synttärilahjaksi. Aileja ei olekaan tullut tehtyä pitkään aikaan. Mitä mainioin malli, voisi tehdä lisääkin. Helppo, mutta kaunis ja lämpimän tiivis. Harmi, että tuo vanha roosa poistui novitan värikartasta, ainoa pinkki josta allekirjoittanut pitää.

SPA53156 by you.

Liiytinpä minäkin puromaniaan. Kaulahuivi köyhän naisen norohuivin ohjeella. Väreinä jäätynyt karpalo ja ruska. Puikot 5,0 mm. Hmm. ihan positiivinen kokemus. Tosin oletusarvokaan ei ollut kovin korkea. En yleensä pidä löyhäkierteisestä villalangasta, mutta tämä oli ihan kivan tuntuista, pehmoista. Paljon mukavampaa kuin esim. aino. Lanka ei ole hinnalla pilattu, mutta en kyllä alkaisi paitaa tms. siitä väsäämään. Pipo voisi mennä juuri ja juuri. Niin ja itseraidoittuva lanka. En yleensä pidä siitä, että joku on päättänyt puolestani raidoituksen (ja joudun vielä maksamaan siitä ekstraa) eikä tämäkään lanka muuttanut kantaani. Alkuinnostuksen jälkeen tuntui, että olisi tullut paljon kivempaa jälkeä, jos olisi voinut vaihdella vähän värien paikkaa.

 

SPA53150 by you.
 
Ja loput kerän jämät sukiksi. Toinen kerä loppui vähän kesken, joten käytin lilaa ainoa paikkaamaan tilannetta. Puikkoinan 3,5 mm. Nämä on sellaista kokoa 27.
 
Viimeisimpänä ja tälla kertaa myös vähäisimpänä pojalle jo viime jouluna luvatut tossut. Mies kun sai tuolloin omat huovutetu tossunsa.
SPA53160 by you.Lankana näissä on mambo ja puikot 5,0 mm. Mallia on muisteltu helmiksen pikasniikkereistä. Ajaa asiansa, vaikkeivat olekaan ehkä käsityöurani huippuhetki. Ja poika tykkää. Oli muuten taas helppo tehtävä kuvata noita kolmivuotiaan jaloissa.
 
Sukkasato tuli siis näinkin mallikkaasti korkattua. Minut siis löytää hillokellarista.
 
P.s. mitä pirua vuodatuksen kirjoitusohjelmalle ja kuvien lisäämiselle on tapahtunut. Minä haluan että homma toimii ilman turhian opetteluita. Se entinen systeemi oli paljon parempi. Pitää vissiin taas pohtia bloggerin puolelle siirtymistä.