Kiitos ihanista onnitteluista! Niitä on ollut mukava lukea. Itsellä on blogien lukeminen ja etenkin kommentointi jäänyt aika vähälle. Tosin pakko tunnustaa, että syy ei johdu niinkään vauvasta vaan siitä, että nettiaika tulee käytettyä aika tehokkaasti näiden parissa.

Arki on lähtenyt ihan kivasti rullaamaan. Mies palasi eilen töihin ja isovelikin on toisaiseksi ottanut kunniatehtävänsä innokkaasti vastaan. (Tässä yhteydessä ei puhuta mitään kolmivuotiaan uhmaiästä, mutta se nyt ei varsinaisesti liity mitenkään vauvaan, joten asian kanssa täytyy vain elää.) Vauva on ainakin toistaiseksi ollut melko helppohoitoinen, ei turhia itkeskele ja jaksaa aika hyvin seurustellakin päivisin. Yölläkin nukutaan ihan ok, asiaa auttaa paljon se, että poika on vieressä ja minulla on hyvät unenlahjat. Toivottavasti hänelle ei tule iltaitku-vaihetta kuten esikoisella. Kaikenkaikkiaan huomaa, että tämän toisen kanssa osaa nauttia paljon paremmin vauva-arjesta. Ensimmäisen kanssa kun oli koko ajan enemmän tai vähemmän paniikissa.

Jotain pientä on tullut neulottuakin. Kovin monimutkaisiin ei ensimmäisinä viikkoina ollut aivokapasiteettia.

4292805088_6f606d6023.jpg

Jämälaatikkokin voi joskus yllättää positiivisesti. Perussukat kärjestä aloitettuna ja tiimalasilla. Silmukoita taisi olla 60. Lankana tummanpunainen ja se ärtsyhkö pinkki. Tykkään. Jäävät varmaan omaan käyttöön.

4292062849_5626b838b1.jpg

Esikoiselta periytyneet villahousut olivat aika isoja vauvalle ja ajattelin tehdä pienemmät. No ei nämäkään kyllä ole kovin pienet vaikka ne on tehty 56 cm koolla. Ohje on jostain 2007 vuoden novitasta, tosin kaikki osat on tehty pyörönä. Lankana näissä on uusi novitan kukkaketo kielo ja resoreissa vihreä wool. Tykkkäsin kovasti noista väreistä ja lankakin tuntui kivan pehmoiselta perusnallen jälkeen. Oli muuten nopea neulottava 110 cm villahaalareihin verrattuna.

Aurinkoisen kirpeitä pakkaspäiviä!