Kylläpä osaa olla harmaa ja sumuinen ilma. Onneksi päivisin lämpötila on sentään sen verran korkea, että piha sulaa kohisemalla. Jospa se kesäkin sieltä joskus tulisi, vaikkei nyt oikeaa talvea edes ollutkaan.

Eilen läksin lähimarketeille katsastamaan, josko uusi novitan muksu-extra olisi ostettavissa. Ei näkynyt. Ihan hyvä, sillä sen verran on tuota to do-listaa kertynyt. Joka tapauksessa piti itseä lohdutta, kun lehteä ei saanut.
1429159.jpg
Eli puolikiloa punaista tennesseetä. Ei kyllä ollut tarkoitus mitään ostaa. Ajattelin tehdä näistä sen uusimman novitan pitsitunikan. Mutta kun oli siedettävissä hinnoissa eli 3,3 euroa kerä. Katselin muutenkin sitä euromarketin lankahyllyä. Mielenkiintoinen hinnoittelu. Esim. noissa tennesseissä puolessa oli kolmen euron ja puolessa hieman yli 4 euron hinta. Enkä tajunnut logiikkaa, sillä kyseessä ei ollut poistovärit. Ajattelin ensin, että uudet värit olivat kalliimpia, mutta ei se niinkään mennyt. Hyvä minulle. Samoksetkin näyttivät olevan perushintaisina 1,79 euroa, mielestäni sille langalle jo ihan hyvä hinta. Käyn varmaan taaperolle hakemassa puseron verran lankoja. Niin ja tarkoitus oli katsoa niitä bambu-lankoja kesäsukkiin. En minä mitään muistanut, häkellyin noista tennesseistä.

Miehen puserossa etukappale lähenee kainalokavennuksia. Käsiala ei oikein miellytä, josko paranisi höyrytyksessä. Hmm. ihan vain itselle muistiin, to do-listalla tällä hetkellä: malibu-toppi, tennessee-tunikka ja lailan-sukat. Enempää en nyt muista. Sain tosiaan viime viikolla kirjastosta bushin Folk Knittingin, kivan näköinen kirja. Kävin vähän jo ravelryssä katsomassa, mistä langoista noita malleja on tehty, jotta osaa vähän suunnitella novitan vahvuuksille. Kirjoista tuli muuten mieleeni, että odottelen edelleen punokset puikoille kirjaa. Oulun kaupungilla on tällä hetkellä yksi kirja ja loput ovat hankinnassa. Ei siis järin nopeaa toimintaa, no eipä tässä kiirettä ole...