Huivista valmisui eilen viimeinen kierros. Päättelyn jätin suosiolla tälle aamulle, kun kello näytti jo kymmentä vaille kahtatoista. Se on yllättävän hidasta puuhaa. Vieläkin olisi kolmasosa silmukoista pääteltävänä. Jos saisi sen pingotukseen illalla. Tässä asunnossahan on ihan turha yittää pingotusta ennen kuin taapero on unten mailla. Me ostettiin jokin aika sitten uusi olohuoneen matto ja vanha meni hyötykäyttöön. Siinä on todella hyvä pingottaa huiveja. Se on tuollainen miehen porukoiden vanha, kudottu matto, joka on ostettu markkinoilta parisen kymmentä vuotta sitten. Huivin saa siihen napakasti kiinni ja kude imee hyvin vettä.

Nyt alkaa pahasti näyttämään siltä, että tämän kuukauden lankasaldo menee pahasti plussalle. Alitajuntani on tehnyt kovasti töitä. Uusimmassa novitassa on kiva toppi malibusta. Aina kauppaan mennessähän on katsastettava lankahyllyn tarjonta ja alitajuntaan oli jäänyt muistijälki sinisitä malibuista, joissa oli alennuslappu, vaikken sitä ole aiemmin sillä silmällä katsonutkaan. Eilen piti käydä tarkastamassa tilanne ja tulos oli tämä.
1414710.jpg
Puoli kiloa sinistä malibua, 3 e/kerä. Ihan mielenkiinnolla odotan minkälainen tuo lanka on, en kyllä sillä perushinnalla sitä ostaisi.

Eilen oli postilaatikkoon tullut mainos sunnuntaina olevasta mll:n kirpparista. Siellä näkyi olevan venla ryn:n keräyspiste. Josko tikuttelisi muutamat pikkusukat sinne. Olenkin jo katsellu jämäkeriä tänä aamuna. Mukava välityö.

Ulkona paistaa taas ihanasti aurinko. Aurinkoista viikonloppua.