Innostuin vielä yhden parin väsäämään sukkasatoon.
2024927.jpg
Malli: Nancy Bush, Folk Knitting in Estonia. Tiit's Socks
Lanka: Gjestal maija, turkoosi nalle colori ja tumman sininen novita wool (39 g)
Puikot: 3, 5 mm
Koko: n. 25

Modasin vähän ohjetta pieneen jalkaan sopivaksi. Kuviointi oli kiva, tuollainen yksinkertainen. Tuo turkoosi-sininen colori on kyllä yksi suosikeistani. Kauniit värit. Vielä tuo reilu kaksi vuotias ottaa innolla uudet villasukat vastaan. Kun ensimmäinen pari valmistui, se samantien napattiin jalkaan ja hirveä painostus: Äiti tekee toisen sukan. Osaa äiti tehdä toisen sukan:)

Sukkasadon hillokellariin tuli kerättyä hmm. kuusi paria sukkia. Ihan kiva, saa nähä josko tänään vielä tekisi yhdet jämäsukat vaikkapa hyväntekeväisyyteen. Lauantaina alkaakin sitten lapaskuu. Minut löytää tumppupajasta. Pakko myöntää, että olen sivuuttanut lapas yms. sellaiset ohjeet ihan ensi kuuta odotellessa. Ainakin ohuemmat sormikkaat pitää saada aikaiseksi. Ja ehkä muutama kirjoneulelapanen...

Olin saanut tällaisen ihanan muistutuksen Neulovalta äidiltä.

Kiitos miljoonasti. Tämä lämmittää mieltäni. Jätän kuitenkin jakamatta eteenpäin sillä kaikki noin parisataa blogia, joita seuraan olisivat tämän ansainneet.

Remontti. Teemme pientä pintaremonttia keittiö- ruokailutilaan. Jos vaikka saisi viikonloppuna loppuun. Hankalaa kun mies väittää, että sen pitää käydä töissä päivittäin eikä voi olla remontointi/lapsenvahtina.

Hyvää viikonloppua. Lupasi tällepäivälle lumisadetta. Jänskää, jos vaikka iltapäivällä olisi maa valkoisenaan.