Jotain pientä.
2152796.jpg
Malli: Moda 6/2007
Lanka: Novita huopanen ja vähän valkeaa villalankaa (60 g)
Puikot: 8,0 mm sukkikset

En kyllä vieläkään ole kovin tyytyväinen tuohon huovutusjälkeen, mutta nyppyjä ei ainakaan ollut tällä kerralla. Kivasti sai tuhottua yhtä vailinaista huopaskerää.Ohje oli kyllä helppo; tehdään ensin neljä kaarta, sitten kaikilla silmukoilla suljettuna neuleena kymmenkunta kierrosta ja kavennellaan sydämen kärki. Ei tullut saumoja. Niin ja tehtiinhän tuohon tuo renksu vielä. Ohjeen alkuperäislanka on fritisgarn, mutta päätin testata huopasella. Tein muuten ohjeen mukaisesti, paitti puikot oli isommat ja tein muutaman ekstra kierroksen ennen kavennuksia. Huovutus oli 40 hienopesu 700 kierroksen linkouksella. Kokoa tällä on 20 x 15 cm, eli himpun verran pienempi kuin alkuperäisohjeessa, jossa on mainittu kooksi 22x18 cm.

Minä vähän kirjailin. Jäljestä voi kyllä nähdä, että en ole mikään mestari tuolla saralla. Nuokin yksinkertaiset ketjupistot opettelin kirjasta. Ihan kivalta tuo kumminkin näyttää ja hämää hyvin tuota epätasaista pintaa.Aattelin, että josko tähän laittaisi joulukortteja, niille kun ei ole ollut mitään tolkun paikkaa. Hyvin tähän mahtuukin pystysuunnassa peruskortteja. Niin tai sitten karkkeja. Tosin poika oli ensin sitä mieltä, että se on pipo ja kiskoi jo varsin tomerasti sydäntä päähänsä. Sitten kun sain vakuutettua, että ei kulta se ei ole lakki vaan sinne voi laitta jotain, vähän niin kuin laukkuun, niin siitä asti sydän on palvellut lego-laukkuna. Kantelee tuolla tuota käsilaukkuna. Hmm. tuollaiset olisivat ältsin söpöjä vaikka kukkaistytöillä häissä....Ei sillä että sellaisille olisi mitään tarvetta.

Sukat puikoilla. Ihanan oranssissa värissä. Piristää mukavasti, vaikkei ihan jouluinen väri olekaan. Jos tää nyt lähtis kastikkeen laittaan tekeytymään. Hyvää viikonjatkoa!