Lukitsin sisäisen neurootikkoni vaatekaappiin ja tein eriparilapaset. Eipä voi mies enää väittää, että teen vain samankäden lapasia, kun pojalle tamineita pukee päälle.)
1680109.jpg
Malli: Hello Yarn, Oravalapaset
Lanka: Nalle ruskea ja vaalean vihreä (37 g)
Puikot: 3,0 mm
Koko: n. 2 vuotiaan

Reuna vähän rullaantuu, olisi pitänyt luottaa mututuntumaan ja tehdä ohjeesta poiketen muutama kierros ainaoikeaa tuohon reunaan. Rullaantuu ärsyttävästi. Oli muuten todella hankalaa vaihtaa värejä. Aloitin suoraa ensimmäisen parin jälkeen toista ja aivot eivät millään meinanneet hyväksyä, että pohjaväri onkin nyt ruskea eikä vihreä. Jokusen kerran piti purkaa. Mulla on ilmeisesti jonkinlainen hahmotushäiriö. Ajattelin ensin, että olisin tehnyt kaksi oravaa, mutta päädyin sitten tuohon lehtiversioon. Vaikka tammenlehti ja -terho ei kovin usein suomalaisten kurrien ruokavalioon kuulukaan. Tosin tuossa lehtimallissa oli todella ärsyttävän pitkiä langanjuoksuja. Melkeinpä joka kierroksella. Meinasin jo purkaa koko tekeleen.

Haluttaisi jo vähän tehdä jotain isompaa. Kävin jo tokamannilla katsomassa sitä alennettua bambulankaa. Ei siellä enää ollut kuin muutama hassu kerä. Muutenkin vähän arveluttaa se lanka. Yhden kaulurin olen siitä tehnyt ja silloin se ei ollut kovin kiva neulottava. Olisi varmaan virkattuna parempaa, tai kaksinkertaisena, mutta sitten sille tulee jo aika paljon hintaa. Eikä ne väritkään ole oikein minua. Pitää vähän katsella noita alennusmyyntejä, josko sattuisi sopiva eteen. Tosin novitan syksyn langat tulevat heinäkuun puolenvälin jälkeen, joten kait kaupat silloin vasta alkavat myydä hyllyjään tyhjemmiksi. Huolestuin muuten tokmannilla, kun näin että seiskaveikan roosa oli alennuksessa. Meinaako ne oikeasti sen ainoan siedettävän sävyisen pinkin vetää markkinoilta pois? Vaikken olekaan vaaleanpunaisen ystävä, tuo sävy on minusta kaunis. Toivottavasti eivät tuo 7 veljekseenkin possunpunaista värisävyä...

Jaahas, astianpesukone huutaa täyttäjäänsä. Saisivat ilmat taas vähän lämmitä. Täällä on ollut mittari 10 asteen huonommalla puolella ja vettä on tullut solkenaan. Toisaalta nyt on mukava neuloa villaa ja ulkona on taas lämpimät vaatteet ja asusteet tarpeen. Hyvää viikonloppua.