Kiitoksia onnitteluista!

Kävin sitten eilen kaupungilla synttäriostoksilla. Aika säälittävä oli tulos.
1347622.jpg
Eli kolme kerää maijaa (tulisko noista kirjoneulelapaset) ja yksi vyyhti vuorelman vetoa. Ajattelin testata josko tuo veto olisi hyvä sukkalanka, kivat värit siinä ainakin oli. Vieläköhän sitä muistaa miten vyyhti keritään? Näyttäisi, että sininen kausi on tulossa tänne päin:)

Säälittävä tuo tulos oli siksi, että olin päättänyt ostaa puserollisen lankoja. En kuitenkaan ehtinyt villiinaan. Veto lähti siis mukaan sommikista ja maijat maakarista. Villiinasta oli tarkoitus enemmänkin shoppailla, no ainakin sisua, mutta se oli mennyt kiinni jo viideltä, joten jatkoin matkaa maakariin. Kävin siellä ensimmäistä kertaa, mutta eiköhän noita maijoja tule sieltä vastaisuudessakin haettua. Mukavaa siellä oli tosiaan se, että sai rauhassa katsella lankoja, sen verran isommat tilat sillä on. Hypistelin minä kaiken näköisiä silkkisekoitekeriäkin, mutta vielä ei sijoittanut (sisäinen opiskelijan ääni on muuttunut asuntovelallisen ääneksi).

Jotenkin uusien projektien aloittamisessa on odottava tunnelma. Uusi ulla ilmestyy 8.3. ja novita 14. päivä ja kait se uusi knittykin kohta tulee. Ullalta odotan ehkä eniten. Ideoita kuitenkin saa varmasti kaikista. No pitää jotain pientä kehitellä odottaessa...