Ei mulla mitään näytetävää ole. Eilen ompelin miehen tennessee neuleen loppuun ja kaikista kaameista ennakkoaavistuksista huolimatta siitä tuli ihan kiva ja jopa ihan soppelin kokoinenkin. Äsken räppäsin muutaman kuvan, mutta eihän niistä mitään tolkkua saa. Josko vaikka viikonloppuna yhyttäisin: miehen, puseron ja hiekon päivänvalon yhtäaikaa kameranlinssiin.

Pojalle olen sliparia tikutellut. Ihan kivan näköiseltä näyttää. Värejä on viisi ja minä kun en jaksa pätkiä joka värin vaihdon jälkeen lankaa niin noiden kerien kanssa on vähän setvimistä, etenkin kun apuna häärää innokas apuri tai kuten hän itse itseään tituleeraa "äitin hyvä papuri".

Mietin tässä, että pitäisi jokin yksinkertaisempi työ ottaa tuohon rinnalle. Kohta nimittäin on kainalokavennukset sliparissa käsillä ja pitää vaihtaa kirjoneuleeseen tasona, joten vaatii ehkä vähän jo keskittymistäkin. Ajattelin että josko jotain uudesta ja upeasta Ullasta. Oletteko muuten huomanneet, että kaiken muun herkun lisäksi ullassa ilmestyy myös näin joulun alla ihania ekstra-ohjeita.

Joo, mutta jos minua jokin kutkuttelee niin se on kyllä tunturi-kaarroketunikka. Siis se joka oli siinä Kotiliedessä, joka ilmestyi jokin aika sitten. Katiija siitä taisi puhua ja se jäi takaraivoon kummittelemaan. Kattelin, että nalle tai wooli voisi sopia siihen kivasti. Jos pääväri olisi vaikka tummanharmaa. Tämä projekti menee kyllä vasta joulun jälkeiseen elämään. Olen ollut tämän syksyn jonkin asteisessa lankalakossa ja ihan hyvällä menestyksellä. Lankat mahtuvat nykyään varsin sopuisasti kahteen sängynaluslaatikkoon ja jopa väljästi. Ihanaa, että epämääräiset lankapussukat siellä ja täällä on häipyneet.

Joulu. Asian eteen ei ole hirveästi viellä nähty vaivaa. Kaikki lahjat on viellä kaupassa. Tai ostettiin me pojalle jo parkkitalo. Joulu vietetään kolmistaan omassa kodissa ja vasta jossain vaiheessa aaton jälkeen lähdemme sukuloimaan. Vastustan ihan periaatteessa sitä, että nykyaikana kun kaikilla on jo kaikkea tai ainakin runsain määrin varoja hankkia mitä tarvitsee, niin pitää joulun aikana hankkia jotain krääsää. Ihan vain lahjan antamisen pakosta. Koska kuitenkaan ei löydy mitään mielekästä niin en näe mitään stressiä asian suhteen. Ostetaan sitten vaikka älypelejä tms. joulun vikalla kauppareissulla.

Ulkona näyttää ihanan talviselta. Pieni toive valkeasta joulusta elää. Hyvää viikonjatkoa!