Muoks. Koon ystävälliselllä avustuksella linkkien pitäisi nyt näkyä paremmin. Kiitoksia vielä kerran koolle ja vastanneille. Niin ja otin myös pois ne pari suomennosta, jotka on ollut saatavilla sivupalkeissa, minulla kun ei niihin ole lupaa, joten jos jäit pulaan niiden puutteessa niin heitä kommentilla ja voin laikkaa vaikka sähköpostilla tulemaan.

Kuten oli arvattavissa, pojan tauti siirtyi minuun. Eilinen päivä meni petin pohjalla kuumeessa. Nyt on jo parempi olo, pitäis vain malttaa levätä. Mikä tietty on tosi helppoa, kun kotona on (nyt jo onneksi terve) 2,5 vuotias. Harmi sikäli, että ulkona on aivan ihanat talvikeliilmat. Jospa huomenna?

Aamupäivällä, kahvikupin, ulkona paistavan auringon ja selvästi kohentuneen olon innoittamana tartuin hahtuvatumppujen koristeluun. Enhän minä mitään valmista kuvaa löytänyt. Tai no löysin, mutta minä mitään silmukoita jaksanut jäljennellä. Siksipä ketjusilmukoita kehiin ja tällaiset niistä sitten tuli:

Malli: Perus, puikolla 8 silmukkaa (10 cm ennen peukkua ja 8 cm ennen kärkikavennuksia)

Lanka: Tuottajalta ostettua hahtuvaa 37 g

Puikot. 4,5 mm sukkikset

Huovutus: 40 astetta hienopesu muun pyykin seassa, 700 kierrosta

Koko: 2,5/3 vuotias

Koristelu: Kuvio idea on napattu TiinaF:ltä (ravelry linkki)

Joo, kyllä kait se autolta näyttää. Ainakin meni laaduntarkkailijan läpi, kun kysyin että mikä tämä on. Tosin sitä ei ihan sulatettu, että toisessa lapasessa ei ollutkaan autoa. Mutta kun en minä jaksanut. Ja äipästä tämä näytti näin mukavammalta. Kuvio on tosiaan matkittu Tiina puikoissa blogista. Tosin tiinan lapaset nyt on ainakin miljoona kertaa hienommat. Kävi kyllä mielessä, että olisin voinut itsekin tehdä tuollaisesta huovasta kuvion, mutta sitten olis pitänyt lähteä huopaostoksille. Menee näinkin.

Minä olen varmaan kyllästymiseen asti parjannut novitan huopasta, mutta huomautettakoon tässä yhteydessä vielä, että tuota hahtuvaa oli kyllä ilo kirjailla sen huopaspellin jälkeen. Mutta ei siitä enempää.

Asiasta kolmanteen, kertokaa rakkaat lukijani: näkyykö tässä blogipohjassa linkatut osoitteet? (Tässä tekstissä esmes tuossa lapasten tietojen koristelussa.) Tuntuu, että itse en niitä ainakaan näe, mutta en tiedä onko vika pohjassa vai läppärin asetuksissa.

Aurinkoista loppuviikkoa!