Jotenkin tulee mieleen jouluaatto ja pehmeä  paketti, josta paljastuvat pitkät kalsarit. Noh, ei näitä mikään nautinto ollut tehdä, lopputoloskaan ei ole kovin kaunis.Lohduttaudun sillä, ettei näitä ihan heti tarvi toisia tehdä, sen verran oli kasvunvaraa. Kuminauha puuttuu viellä, sen olinpaikka on vielä kaupanhylly.
1986505.jpg
Malli: Vilsongit
Lanka: Novita wool, t.sininen 175 g
Puikot: 3,0 mm sukkikset ja pyöröt

Evalta saatu arpajaisvoitto pääsi tositoimiin.Lankaa meni yllättävän paljon. Olen aina ajatellut, että wooli ja nalle on suhtsamaa lankaa, noin niinku tiheyden ja metrien puolesta. Lankaa meni kuitenkin enemmän kuin ohjeen 150 grammaa. Ilmeisesti minulla on tiukempi käsiala kuin ohjeen tekijällä (ai mikä mallitilkku?). Olisi varmaan pitänyt ottaa puolta numeroa isommat puikot. Toisaalta näillä varmasti tarkenee kovemmiillakin pakkasilla:)

Oikeesti ei mitään kaikkein inspiroivinta neulontaa. Nostan kyllä hattua niille, jotka jaksavat tehdä aikuisten kokoisiakin villiksiä. Kaksvuotiaankin koko teki jo tiukkaa. En varmaan olisi saanut tehtyä, jollei ne edellisen postauksen merinot olisi huokailleet puikoille pääsyä. Ajattelin ensin, että olisin jotenkin tuunannut noita housuja, mutta tuo ribineulos ei oikein anna periksi minkäänlaiselle koristelulle, joten antaa olla tuollaisina.

Ilmottauduin minäkin lapaskuuhun. Ei sillä, että mitään hirveän akuuttia tarvetta olisi, sillä laskin että sellaiset parikymmentä on tälle vuodelle jo tullut tehtyä. Mutta kun niitä on niin kiva tikutella. Niin ja sitäpaitsi, jos ei lasketa noita viime postauksen tylsiä peruslapasia, niin viimeksi olen heinäkuussa tehnyt oikeat lapaset. Onhan se jo aika.

Joo, mutta nyt tämä menee katsomaan laakson kuningasta boksilta ja ottaa vihdoinkin ne merinot käsittelyyn. Lina varmaankin tulee. Taidan kokeilla ensin tuolla ohjeen mukaisella silmukkamäärällä ja puikoilla. Katotaan mitä tulee. Lanka on kuitenkin niin ihanaa, ettei taida edes harmittaa vaikka joutuu purkamaankin. Hyvää viikonjatkoa.