Ala-asteikäisenä muistan kuinka koulumatkalla taksissa kinattiin kumpi on parempi traktori, valmetti vai zetor. Olin aina zetorin puolella, siksi että enolla oli sellainen. Kaikki varmaan arvaa, että en ole lapsuuttani missään kovin isossa metropolissa viettänyt. Zetoreissa on oma viehätyksensä. Ne ovat jotenkin nuhjuisen kotoisia, kun käy kotikulmilla. Eivät ne pärjää niille uusille valmeteille, jotka maksavat maltaita ja jotka ansaitsevat elantonsa turvetyömailla, mutta olen silti edelleen zetorin kannattaja. Kun McLeodin tyttärissä  vilahtelee zetori nousee mieleeni nostalgisia ajatuksia. Siksipä tämä huivimallikin puhuttelee minua.

1381939.jpg
Malli: Jatan zetor
Lanka: Nalle luonnon valkoinen
Puikot: 4,5 mm pyöröt
Koko: pingotettuna n. 142 x 75 cm
Paino: 141 g

Malli on todella kiva. Vaikka tykkäänkin kaikenlaisista lehti yms kuvioista, oli tämä yksinkertainen malli kiva. Selkeä mutta kaunis. Lisäksi ohje oli helppo, sitä pystyi helposti tekemään muunkin aktiviteetin aikana. Niin ja se koko. AnneM, tiedän että huivin mitat pystyy mittaamaan, mutta koska olen aika huono hahmottamaan asioita, niin ei siitä ole apua. Pitäisi varmaan olla vertailuhuivi kotona, jotta muistaisi minkä kokoinen huivi on sopiva. Näiden huivien teko on niin mukavaa, koukuttavaa. En vain itse osaa niitä pitää, tämä siis menee siskolleni. Hmm. josko kyselisi toiselta siskolta haluaisiko sekin kolmiohuivin, miehen sisko on jo lahjottu.

Jaahas. Taloyhtiössä on tällä viikolla ilmanvaihtokanavien putsaus. Pitää koko päivä kytätä niiden tuloa ja menoa, tai lähinnä sitä, milloin tenavan voi laittaa päikkäreille, etteivät heti herätä sitä.